Προσδόκιμο ζωής : Διατηρήστε το βάρος του κατοικιδίου σας και κάντε το να ζήσει περισσότερο


Η διατήρηση του κατοικίδιου ζώου σας σε υγιές βάρος μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη, υψηλής αρτηριακής πίεσης, αναπνευστικής νόσου και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, το υπερβολικό βάρος μπορεί να μειώσει το προσδόκιμο ζωής του κατοικίδιου ζώου σας για περισσότερο από δύο χρόνια, σύμφωνα με την American Veterinary Medical Association.

Τα υπέρβαρα ζώα παθαίνουν περισσότερα προβλήματα

  • Μια μελέτη του Banfield Pet Hospital το 2017 για πάνω από 2,5 εκατομμύρια σκύλους και 500.000 γάτες διαπίστωσε ότι 1 σε 3 γάτες και σκύλοι που επισκέφτηκαν μια εγκατάσταση Banfield ήταν υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. Στη μελέτη, οι ιδιοκτήτες υπέρβαρων σκύλων ξόδεψαν 17% περισσότερα για την υγειονομική περίθαλψη και 25% περισσότερα για φάρμακα, σε σύγκριση με τους ιδιοκτήτες σκύλων με υγιές βάρος. Οι ιδιοκτήτες υπέρβαρων γατών ξόδεψαν 36% περισσότερα σε διαγνωστικές διαδικασίες, σε σύγκριση με τους ιδιοκτήτες γατών με υγιές βάρος.

Πώς διατηρούμε υγιές το βάρος των κατοικιδίων

Κοιτάξτε τις ετικέτες στις τροφές για κατοικίδια που αγοράζετε

  • 77% των χιλιετών ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων διαβάζουν ετικέτες σε τροφές για κατοικίδια.

Τα κατοικίδια και οι κτηνίατροί τους πρέπει να είναι και οι καλύτεροι φίλοι

  • Οι τακτικοί έλεγχοι και η συμβουλευτική διατροφής μπορούν να βοηθήσουν να διατηρήσετε το κατοικίδιο ζώο σας σε υγιές βάρος.

Αποφύγετε να ταΐσετε το κατοικίδιο ζώο σας από το τραπέζι

  • Εάν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι που λατρεύουν να γλιστρούν φαγητά στα στόματα των γούνινων φίλων, κρατήστε τα κατοικίδια έξω από την κουζίνα κατά το γεύμα.

Εξηγήστε απαλά στα παιδιά

  • Τα κατοικίδια ζώα μπορούν να πάρουν κάθε είδους προβλήματα υγείας εάν είναι υπέρβαρα. Κάντε τους μέρος του σχεδίου για να διατηρήσετε τον καλύτερο φίλο σας υγιές.

Διατηρήστε τη δραστηριότητα σας με υπαίθριο παιχνίδι

  •  περπάτημα. Είναι εντάξει να περπατάτε μια γάτα με λουρί.

Το περπάτημα (ή πεζοπορία) δύο έως τρεις φορές την ημέρα

  •  Με ένα κατοικίδιο είναι υγιές για εσάς και το κατοικίδιό σας. Στην πραγματικότητα, το 23% των ιδιοκτητών κατοικιδίων βρήκε αυξημένες ευκαιρίες για άσκηση και υπαίθριες δραστηριότητες, σύμφωνα με την έρευνά μας.

Ελέγξτε πόλεις φιλικές προς τα κατοικίδια

  • πριν από το επόμενο οδικό ταξίδι σας. Μια μικρή έρευνα στο Διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει το κατοικίδιο ζώο σας να κάνει διακοπές.

Ακολουθεί βίντεο για τα κατοικίδια

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ