Γλυκά Νερά: Γιατί σκέφονται αλλαγές στον τάφο της Καρολάιν οι συγγενείς της – Τι γράφει η Daily Mail


Γλυκά Νερά: Την ενόχληση των συγγενών της Καρολάιν μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της από τον σύζυγό της, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, μεταφέρει η Daily Mail

Τις καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο μεταφέρει η Daily Mail, η οποία έστειλε και δημοσιογράφο στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας που επικαλείται γείτονα της οικογένεια της άτυχης 20χρονης, οι συγγενείς της σκέφτονται να προχωρήσουν σε αλλαγές στον τάφο της Καρολάιν.

Κατά την Daily Mail αυτό που ενοχλεί είναι η φωτογραφία στην επιτύμβια στήλη με την Καρολάιν νύφη στον γάμο της Καρολάιν σε συνδυασμό με την επιγραφή «η αγαπημένη μας μητέρα, σύζυγος και κόρη».

«Εμφανώς συγκινημένος ο γείτονας επισήμανε την ειρωνεία της επιγραφής κοιτώντας τον τάφο της Καρολάιν με θέα το Αιγαίο» γράφει η Daily Mail μεταφέροντας τα λόγια του ανθρώπου αυτού: «Δεν αγαπούσε την γυναίκα του. Αυτή η επιτύμβια στήλη πρέπει να αλλάξει».

Η επιτύμβια στήλη στον τάφο της ΚαρολάινDaily Mail

Τι είπε στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου

Για την υπερασπιστική γραμμή αλλά και την ψυχολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ομολογία του και ενόψει της αυριανής απολογίας του στον ανακριτή μίλησε στο Newsbomb.gr, ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του 33χρονου δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης

Σύμφωνα με όσα είπε: «Η ψυχολογία του πελάτη μου είναι πολύ άσχημη για το κακό που προξένησε. Επίσης, είναι ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και πιεσμένος. Ωστόσο θα πρέπει να σας πω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα από την ομολογία του».

Απαντώντας σε ερώτηση του Newsbomb.gr σχετικά με την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανέφερε ότι αυτό που θα κάνουν είναι να φωτίσουν κάθε πτυχή του εγκλήματος το οποίο ο πελάτης τους έχει ομολογήσει.

Επίσης ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επανέλαβε στο Newsbomb.gr ότι η δολοφονία της 20χρονης, δεν ήταν προσχεδιασμένη, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχε κίνητρο για την ειδεχθή αυτή πράξη, ούτε και εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Και πρόσθεσε: «βούληση (σ.σ. του πιλότου) ήταν να ομολογήσει την πράξη του. Γνώμονας ήταν το παιδί του, να είναι κοντά του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ