Survivor spoiler 21/06: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την πρώτη ασυλία [vid]


4 παίκτες και μία παίκτρια απέμειναν στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor, που μπαίνει πια στην τελική ευθεία του μεγάλου τελικού. Ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι οι πέντε παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν τόσο μακριά και μόλις μια ανάσα πριν τον τελικό του Survivor 4.

Υπενθυμίζεται δε, ότι η Μαριαλένα, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος είναι στο παιχνίδι του Άγιου Δομίνικου από τις 18 Δεκεμβρίου, ενώ οι δύο άλλοι παίκτες, o Μπόγδανος και o Σάκης Καστούλης είναι από τις μετέπειτα προσθήκες παικτών. Τρεις λοιπόν από τους παίκτες και την παίκτρια που έχουν απομείνει στο παιχνίδι, αυτήν την εβδομάδα, θα βρεθούν στον τάκο, προτεινόμενοι για αποχώρηση. Σήμερα, έχουμε ακόμη μια ασυλία, την πρώτη για την εβδομάδα, που θα αναδείξει νικητή και κατόπιν πρώτο προτεινόμενο για αποχώρηση. Ας δούμε λοιπόν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα απόψε, μια μέρα μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη από τους Amigos.

Survivor spoiler 21/06: Ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία στο Survivor;

Σήμερα από το πρωί οι διαρροές μιλούσαν με πιθανότητες για την νίκη. Έτσι, πρώτος στην λίστα των πιθανοτήτων να κερδίσει απόψε το έπαθλο ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να κερδίσει 3 σερί ασυλίες και φυσικά να βγάλει τρεις συμπαίκτες του στον τάκο. Αυτή που τελικά είδαμε να αποχωρεί εχθές ήταν ως αναμενόταν η Ελένη Χαμπέρη.

Δεύτερος δε στις πιθανότητες, λόγω αγωνιστικού προφίλ, ερχόταν ο Ηλίας Μπόγδανος. Ωστόσο, η διαρροή έφτασε λίγο αργότερα, με τα spoilers να κάνουν τελικά λόγο για σίγουρη νίκη του Γιώργου Κόρομι απόψε στο Survivor. Εάν αυτό επαληθευτεί, τότε προτεινόμενος/η δεν θα είναι άλλος/η από έναν εκ των συμμάχων Μαριαλένας και Σάκη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανακοίνωση της χθεσινής αποχώρησης της Ελένης Χαμπέρη από το παιχνίδι που έφερε δάκρυα και σταναχώρια στους συμπαίκτες της:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ