Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Δείτε τα βαφτίσια του γιού τους


Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έκαναν τα βαφτίσια του γιού τους στον τόπο καταγωγής της Λένας που είναι η Πάτρα.

Φροντίσανε το μυστήριο να διενεργηθεί κάτω από άκρα μυστικότητα και οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.

Την είδηση για την βάφτιση του μωρού, έκαναν γνωστή το ίδιο το ζευγάρι , παρά την αρχική τους σκέψη που δεν ήθελαν να μαθευτεί, αφού κοινοποίησαν φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την μέρα που έγινε η βάφτιση.

Πως βαφτίστηκε το μωρό

  • Στο μωρό δόθηκε το όνομα Αναστάσης.

Τι δόθηκε στην δημοσιότητα

  • Πιο συγκεκριμένα η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποια repost,από στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν κατά την ώρα της τελετής αλλά και της δεξίωσης από φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού .

Τι είχε αναφερθεί για την επικείμενη βάφτιση στην εκπομπή “love it”

  • H Δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου, είχε αναφέρει στην εκπομπή , ότι το ζευγάρι ετοίμαζε την βάφτιση του γιού τους στο μέρος που κατάγεται η μαμά του και ότι ο μικρός θα πάρει το όνομα από τον μπαμπά του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και θα ονομαστεί Αναστάσης.

Που έγινε η βάφτιση

Η βάφτιση έγινε στην Πάτρα, εκεί που είχε γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, τον τόπο καταγωγής της Λένας Δροσάκη.

Ποιοι είναι οι νονοί του παιδιού

  • Οι νονοί του παιδιού είναι ένα φιλικό ζευγάρι του Αλέξανδρου Μποτυρδούμη και της Λένα Δροσάκη, ο Πέτρος Σοφικίτης και η σύζυγός του Μαρία.

Πληροφορίες για τον μικρό Αναστάση

  • Ο μικρός Αναστάσης Μπουρδούμης μοιάζει πάρα πολύ στη μαμά του.

Θρησκευτικός γάμος

  • Το ζευγάρι , μπορεί να έκανε την βάφτιση του γιού τους, ωστόσο ακόμα δεν έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο και μέχρι στιγμή δεν προβλέπεται ούτε μελλοντικά να γίνει αυτό.

Ευχές

  • Μετα την γνωστοποίηση του θέματος οι ευχές από τους ακόλουθους έπεσαν βροχή.

Ακολουθεί βίντεο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ