Γαλλία: Όταν ο Τζάστιν Μπίμπερ συνάντησε τον Εμανουέλ Μακρόν στο μέγαρο των Ηλυσίων

Με κοστούμι και…αθλητικά παπούτσια συνάντησε ο Καναδός ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και την πρώτη κυρία της χώρας, Μπριζίτ στο μέγαρο των Ηλυσίων.

Το ζεύγος Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και το στιγμιότυπο όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η επίσκεψη του ζεύγους Μπίμπερ τη Δευτέρα, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, την επίσημη κατοικία του προέδρου της Γαλλίας στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, 21η Ιουνίου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε το 1982 στη Γαλλία και κάθε χρόνο τιμάται με πλήθος εκδηλώσεων σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου κοινοποίησε σειρά φωτογραφιών από τη συνάντηση του Καναδού σούπερσταρ της ποπ και της συζύγου του με τον Εμανουέλ Μακρόν και την πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.

Ο Καναδός τραγουδιστής, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες φοράει κοστούμι και αθλητικά παπούτσια και αγκαλιάζει τη Μπριζίτ Μακρόν.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ στον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες από τη συνάντηση στο Μέγαρο των Ηλυσίων για τους 179 εκατομμύρια ακόλουθούς του.

Σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι BFMTV, η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα του τραγουδιστή. Στη συνάντηση κυριάρχησαν θέματα που συνδέονται με τους νέους.

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ βρίσκονται στο Παρίσι και οι φωτογραφίες δείχνουν ότι απολαμβάνουν τις βόλτες στη γαλλική πρωτεύουσα και ότι μεταξύ άλλων απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο Le Stresa.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ