Survivor spoiler 22/06: Ποιος κερδίζει την δεύτερη ασυλία απόψε [vid]


Στο χθεσινό επεισόδιου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είδαμε τον Γιώργο Κόρομι να παίρνει τη νίκη και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο στον τάκο – δίχως δεύτερη σκέψη – έβγαλε τον Σάκη Κατσούλη με την δικαιολογία ότι με τους υπόλοιπους παίκτες και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ο ίδιος νιώθει πως είναι πιο κοντά. Επιπλέον, όπως υποστήριξε η Μαριαλένα είναι η μόνη γυναίκα που έχει απομείνει στο παιχνίδι κι αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος να μην την βγάλει υποψήφια.

Από την άλλη βέβαια, είτε αυτό είναι αλήθεια είτε όχι, δικαιολογημένα ο Σάκης είναι προτεινόμενος, αφού έχει αποδειχθεί αγωνιστικά πως είναι ένας εκ των δυνατότερων παικτών στο ριάλιτι με πολλά spoilers να τον θέλουν το μεγάλο φαβορί για φέτος.

Την ίδια στιγμή, η χθεσινή νίκη του Κόρο, όπως ξέρουμε βάσει των κανονισμών στο παιχνίδι, δεν διασφαλίζει ότι ο παίκτης αποκλείεται από τη διαδικασία της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Αυτό διότι θα πρέπει να εξασφαλίσει μία ακόμη νίκη και ασυλία προκειμένου να μην βρεθεί στη δύσκολη θέση να είναι ξανά προτεινόμενος.

Survivor spoiler 22/06: Ποιος παίκτης θα πάρει τη 2η ασυλία απόψε στο Survivor

Βάσει των διαρροών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος παίκτης θα καταφέρει να πάρει την ασυλία απόψε. Οπότε οι πηγές στο διαδίκτυο μιλούν για εκτιμήσεις βάσει αγωνιστικών αποδόσεων ως τώρα. Έτσι, στην πρώτη θέση των πιθανοτήτων νίκης για απόψε βρίσκεται ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να φέρει τρεις σερί νίκες και κατ’ επέκταση να δώσει τρεις συμπαίκτες του στον τάκο για την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Αμέσως μετά κι από κοντά έρχεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ ο Κόρο, ο Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα φαίνεται – πάντα βάσει των spoilers –  να μην έχουν πολλές πιθανότητες με το μέρος τους να πάρουν την αποψινή δεύτερη ασυλία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το trailer από το αποψινό επεισόδιο του Survivor:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ