Πετράλωνα: Προθεσμία για την Παρασκευή (25/6) πήρε ο βιαστής της 50χρονης καθαρίστριας


Ο 35χρονος είχε βιάσει και ξυλοκοπήσει άγρια μια 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα

Προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (25/6) ζήτησε και πήρε ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας.

Περισσότερα σε λίγο…

O 35χρονος παρίστανε τον επαίτη για να μη συλληφθεί

Όπως αναφέρει η αστυνομική ρεπόρτερ του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου o 35χρονος παρίστανε τον επαίτη σε πάρκο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ένας άλλος άνδρας τού πήγαινε φαγητό και ρούχα.

Ο 35χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος ως δήθεν επαίτης για να μην συλληφθεί από τις ελληνικές Αρχές μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι είχε προκαλέσει μέσα στο διαμέρισμά του για ώρες στην 50χρονη γυναίκα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες καθοριστικές για τη σύλληψη του 35χρονου ήταν πληροφορίες που έδωσαν γείτονες από τη Νέα Φιλαδέλφεια και εργαζόμενοι σε delivery.

Οι αστυνομικοί, όμως, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ίδιο αλλά και τον άνδρα που του πήγαινε φαγητό και ρούχα και να τον μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αστυνομικοί είχαν «σαρώσει» την Αθήνα με τη φωτογραφία του στα χέρια ενώ είχαν ελέγξει και όλα τα πιθανά σημεία, στα οποία θα μπορούσε να είχε βρει καταφύγιο.

Τελικά οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, καθώς στη θέα τους κατάλαβε ότι όλα έχουν τελειώσει.

Οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες σε ένα παρκάκι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πώς περιέγραψε το θύμα τον εφιάλτη

Σοκαρισμένη και με όση δύναμη της είχε απομείνει, η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα Πετράλωνα, περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς ο 34χρονος την άρπαξε ξαφνικά και την τράβηξε στο διαμέρισμα του, την ώρα που βρισκόταν στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας για να καθαρίσει.

«(…) Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία της οδού Σ….. στα Πετράλωνα. Σήμερα και κατά τις 8 το πρωί πήγα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ με τράβηξε από το λαιμό ένας άνδρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι. Με έπνιγε και μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό» είπε η ίδια.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Είχε βιάσει φοιτήτρια στο παρελθόν

Το 2015 θύμα του είχε πέσει φοιτήτρια που σπούδαζε στην Αθήνα. Ο 35χρονος την είχε παρακολουθήσει οργανώνοντας ενέδρα σε βάρος της.

Αφού πρώτα την χτύπησε με αγριότητα, στη συνέχεια τη βίασε. Τότε οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει και του είχαν περάσει χειροπέδες. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Τότε, είχε κριθεί προφυλακιστέος. Ωστόσο, το 2020 αποφυλακίστηκε, χωρίς απ’ ότι αποδείχθηκε να έχει σωφρονιστεί. Τουναντίον.

Το επόμενο θύμα του ήταν η 50χρονη καθαρίστρια στην περιοχή των Πετραλώνων.

Εκτιμάται ότι ο δράστης ήξερε τις ημέρες κατά τις οποίες πήγαινε στην πολυκατοικία η 50χρονη καθαρίστρια και της έστησε ενέδρα. Το θύμα βρισκόταν μπροστά από το ασανσέρ όταν ξαφνικά ο 35χρονος την τράβηξε απότομα και την έβαλε με τη βία στο σπίτι του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ