Survivor spoiler 24/06: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor [vid]


Οι τρεις υποψήφιοι για αυτήν την εβδομάδα έχουν ήδη βγει και αναμένονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου να δούμε ποιος παίκτης ή παίκτρια έφτασε τόσο κοντά στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά δεν τα κατάφερε να μπει στους ημιτελικούς.

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις υποψήφιοι είναι ο Γίωργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αρχικά δε υποψήφιος για αποχώρηση ήταν ο Σάκης Κατσούλης, το οποίον υπέδειξε ο Κόρο αφού κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία. Ωστόσο, καθώς στην πορεία της εβδομάδας ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να φέρει δυο νίκες, αποκλείστηκε από την διαδικασία κι έτσι την θέση του τελικά πήρε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής, εισητήριο για τους ημιτελικούς έχουν ήδη πάρει ο Ηλίας Μπόγδανος, αφού δεν είναι υποψήφιος και ο Σάκης Κατσούλης χάρη στις 2 νίκες του. Άλλοι δύο παίκτες θα κάτσουν πλάι τους μετά την αποχώρηση της εβδομάδας αυτής.

Survivor spoiler (24/06): Ποιος είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που δεν θα καταφέρει να μπει στους ημιτελικούς του φετινού Survivor

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής στο διαδίκτυο, δεν είναι σαφές ακόμη ποιος παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι οι διαρροές του διαδικτύου επικαλούνται τα αποτελέσματα των διαδικτυακών στατιστικών των τριών παικτών, σύμφωνα με τα οποία ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Εάν μάλιστα αυτό δεν επαληθευτεί, τότε το πιθανότερο είναι να δούμε τον Γιώργο Κόρομι να αποχωρεί, αφού απ’ ότι φαίνεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει μεγάλη στήριξη από το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι. Για να δούμε. Ποιος θα είναι ο παίκτης που δεν θα τα καταφέρει να φτάσει στους ημιτελικούς, εάν και έφτασε τόσο μακριά;

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ