Ρέθυμνο: «Ξετρύπωσαν» την χασισοφυτεία, συνέλαβαν και τον καλλιεργητή


Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 157 δενδρύλλια κάνναβης – Στον Εισαγγελέα οδηγείται ο άνδρας που συνελήφθη

Μια νέα φυτεία κάνναβης εντόπισαν σήμερα άντρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά εκατό πενήντα επτά δενδρύλλια ενώ είχαμε και μια σύλληψη καλλιεργητή που πιάστηκε ουσιαστικά στα «πράσα» από τις αρχές.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά εκατό πενήντα επτά (157) δενδρύλλια κάνναβης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, σήμερα (24.06.2021) το πρωί οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από εκατό πενήντα επτά (157) δενδρύλλια κάνναβης (νάνοι) ύψος έως ένα (1) μέτρο τα οποία και εκριζώθηκαν και συνελήφθη ο ημεδαπός κατά το χρόνο που εκτελούσε καλλιεργητικές εργασίες στο χώρο της φυτείας.

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

Με πληροφορίες από cretalive.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ