Elif Επεισόδιο 881: O Βέισελ πηγαίνει στο συνεργείο το αυτοκίνητο του


Η σειρά Elif, που είναι τουρκικής παραγωγής και που τα τελευταία χρόνια προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του “star”και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο προβολής της, συνεχίζει κανονικά  σε καθημερινή βάση να καθηλώνει τους τηλεθεατές και εμείς παρακάτω σου αναφέρουμε τις εξελίξεις.

Ο Βέισελ πηγαίνει στο συνεργείο ο αυτοκίνητο του

  • Ο Βεϊσέλ πηγαίνει με τους άντρες του Ταρίκ στο συνεργείο. Το αυτοκίνητο τους δεν έχει τίποτα αλλά το σχέδιο τους είναι να απομακρύνουν τον Βεϊσέλ από το μαγαζί του.

Η Πάρλα πηγαίνει στο νοσοκομείο

  • Ο Κερέμ πείθει την Παρλά να πάνε στο νοσοκομείο. Η Παρλά θέλει να φύγει από το νοσοκομείο και ψάχνει τρόπο για να τα καταφέρει γιατί ξέρει πως μόλις ο γιατρός δει την πληγή της θα καταλάβει το ψέμα της. Πριν εξετάσει ο γιατρός την Παρλά, η κοπέλα υποκρίνεται ότι παθαίνει νευρική κρίση και έτσι ο γιατρός κάνει την έκθεσή του χωρίς να την εξετάσει.

Ο Βείσελ βοηθάει για το αυτοκίνητο του

  • Ο Βεϊσέλ βοηθάει τους άντρες του Ταρίκ με το αυτοκίνητό τους και ένας από αυτούς προσπαθεί να τον μαχαιρώσει ενώ δεν τον βλέπει. Οι συνεργάτες του όμως τον σταματάνε και του λένε πως δεν έχουν πάρει ακόμα τέτοια εντολή από τον Ταρίκ και πρέπει να περιμένουν.  Η Τουλάι λέει στη Ζουλιντέ πως ανησυχεί για τον Βεϊσέλ γιατί δεν της άρεσαν καθόλου οι άντρες, που έχει πάει να βοηθήσει.

Η Πάρλα προβληματίζεται

  • Η Σουρεγιά εξηγεί στην Ελίφ πως η Παρλά αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και ο Κερέμ τη βοηθάει.  Η Ελίφ της απαντάει πως αφού είναι μαζί της ο Κερέμ όλα θα πάνε καλά και θα είναι ασφαλής. Η Σουρεγιά ανησυχεί για την Παρλά. Αναρωτιέται πως αισθάνεται ο Κερέμ για όλα όσα συμβαίνουν. Δεν ξέρει αν τη βοηθάει επειδή είναι φίλοι ή κάτι περισσότερο.  Αναρωτιέται επίσης τι ήθελε να της πει ο Κερέμ πριν εισβάλει η Παρλά στο δωμάτιο.

Ο Κερέμ ανησυχεί

  • Ο Κερέμ ανησυχεί για την Παρλά αλλά θέλει να μιλήσει και στη Σουρεγιά.  Ξέρει πως ο χρόνος περνάει και πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει την απόφαση της Σουρεγιά γιατί δεν θέλει να φύγει για την Αγγλία και να τη χάσει.

Ακολουθεί βίντεο για την elif

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ