Οι λουκουμάδες επιστρέφουν στον τόπο τους!


Τo πρώτο κατάστημα της διάσημης καναδέζικης εταιρείας Mr. Puffs ανοίγει τον Ιούλιο στη Γλυφάδα

Το 2004 ο Ελληνικής καταγωγής Παντελής Σιούνης ανοίγει το πρώτο κατάστημα Mr Puffs στον Καναδά και αυτή τη στιγμή διαθέτει 25 καταστήματα σε Καναδά και Αμερική με πλάνο ανάπτυξης να διπλασιαστούν έως τέλος του 2021.

Οι λουκουμάδες ήταν και είναι ένα από τα παραδοσιακά και πιο αγαπημένα γλυκά των Ελλήνων όπου ξεκίνησαν να τους προσφέρουν στους νικητές των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων. Με μέλι και κανέλα συνόδευαν τους Έλληνες από τότε σε κάθε μεγάλη γιορτή!

Ο Mr. Puffs θέλησε να δώσει ένα πιο μοντέρνο twist και να συνοδεύει τους αγαπημένους μας λουκουμάδες με ότι ονειρεύεται ο καθένας. Σταγόνες σοκολάτας, maple cream, peanut butter , πραλίνα σοκολάτας και πολλές ακόμα εκπλήξεις που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!. Στα Mr. Puffs ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει αφού έχει και επιλογές για vegan και για όσους θέλουν ένα πιο ελαφρύ γλυκό! Εκτός από διάσημα Puffs, μπορείτε να βρείτε παγωτά, Milkshakes, καφέ και το περίφημο Mount Olympus (παγωτό με λουκουμάδες Mr. Puffs). Η συνταγή για τους λουκουμάδες Μr. Puffs είναι με αγνά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και ιδανική για vegan επιλογές. Eπίσης το παγωτό είναι soft serve με φρέσκο γάλα και χωρίς ζάχαρη και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι που το προσφέρουν dipped and rolled, δηλαδή βουτηγμένο σε μία από τις εννέα επιλογές σοκολάτας και ρολαρισμένο σε άλλες δυνατές γευστικές προτάσεις όπως KITKAT , SMARTIES , OREO και άλλες εκπληκτικές γεύσεις.

Τέλη Ιουλίου αναμένεται να ανοίξει το πρώτο κατάστημα σε κεντρικό σημείο στη Γλυφάδα (Μεταξά 30 & Ζησιμοπούλου 12). Οπως τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος για την ελληνική αγορά κος Θέμης Tζουλιαδάκης «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τους διάσημους λουκουμάδες Mr. Puffs στη χώρα που ξεκίνησαν! Η μάρκα έχει αποδείξει την αξία της από το 2004 που ξεκίνησε με συνεχή ανοδική πορεία και νιώθουμε πολύ περήφανοι για αυτή την κίνηση! Το πρώτο μας κατάστημα θα ανοίξει στη Γλυφάδα και σύντομα θα επεκταθούμε και σε άλλες περιοχές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και νησιά. Η Γλυφάδα έχει μία τεράστια δυναμική και έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσελκύσει κοινό από όλη την Αθήνα. Υπάρχει ενδιαφέρον ωστόσο και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές αλλά ακόμα περισσότερο και σε πολλές Αραβικές χώρες από επενδυτές . Το κατάστημα της Γλυφάδας θα είναι το πρότυπο στην Ευρώπη που θα αναλάβει και την εκπαίδευση των franchisee για τις νέες αγορές στο ΕΜΕΑ.».

Στόχος για 12 καταστήματα την επόμενη τριετία

Στόχος της εταιρείας Mr. Puffs είναι να ανοίξει με τη μορφή Franchise τουλάχιστον 12 καταστήματα στα επόμενα τρία χρόνια στην Ελλάδα αλλά και να ανοίξει παράλληλα τις αγορές της Κύπρου , Τουρκίας , Γαλλίας , Αγγλίας, Αιγύπτου, και άλλων Αραβικών κρατών όπου υπάρχει ενδιαφέρον από υποψήφιους master franchisees . Ο Παντελής Σιούνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε ότι «Είμαστε μια εταιρεία που είναι προσηλωμένη στο στόχο της και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της. Η επέκταση της εταιρείας στην Ελλάδα ήταν στρατηγικής σημασίας για εμάς και αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή αφού όλο το ΔΣ της εταιρείας κατάγεται από την Ελλάδα».

Ακολουθείστε το Mr. Puffs στο Instagram και στο Facebook.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ