ΗΠΑ CDC: Ανιχνεύουν τον θάνατο του εφήβου του Μίτσιγκαν τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό COVID-19


ΗΠΑ CDC: Τα CDC ανιχνεύουν τον θάνατο του εφήβου του Μίτσιγκαν μετά τον εμβολιασμό COVID-19: αξιωματούχοι υγείας του νομού. Ο θάνατος συνέβη τρεις ημέρες αφότου ο έφηβος έλαβε μια δεύτερη δόση εμβολίου COVID-19, ανέφεραν αξιωματούχοι. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ερευνούν το θάνατο ενός 13χρονου αγοριού στο Μίσιγκαν, ο οποίος συνέβη αρκετές ημέρες αφότου έλαβε ένα εμβόλιο COVID-19, λένε αξιωματούχοι υγείας του νομού.

Το Τμήμα Υγείας της Κομητείας Saginaw ειδοποιήθηκε για τον θάνατο στις 17 Ιουνίου.

Ο θάνατος συνέβη τρεις ημέρες αφότου ο έφηβος έλαβε μια δεύτερη δόση εμβολίου COVID-19, σύμφωνα με δήλωση.

Δεν ήταν άμεσα σαφές εάν ο έφηβος είχε υποκείμενες συνθήκες υγείας. “Η απώλεια ζωής σε έναν έφηβο για οποιονδήποτε λόγο είναι θλιβερή.

Η αξιωματικός υγείας Chris Harrington, MPH και η ιατρική διευθύντρια Delicia Pruitt, MD, είναι μητέρες παιδιών κοντά στην ηλικία του αγοριού, οπότε χτυπάει κοντά στο σπίτι για αυτούς”, αναφέρει μια ανακοίνωση.

Τα CDC δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό. Αξιωματούχοι υγείας της κομητείας δήλωσαν ότι ο ιατρός εξέτασε τον θάνατο μέσω του εθνικού συστήματος παρακολούθησης, VAERS.

“Η έρευνα για το αν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του θανάτου του και του εμβολιασμού βρίσκεται τώρα σε ομοσπονδιακό επίπεδο με τα CDC”, συνεχίζει η δήλωση.

“Εν τω μεταξύ, το τμήμα υγείας συνεχίζει να ενθαρρύνει τις οικογένειες να μιλούν με τους γιατρούς τους για να σταθμίσουν τους δικούς τους κινδύνους και τα οφέλη του εμβολιασμού.”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ