MAD Video Music Awards 2021 : Η Μαλέσκου βράβευσε τον Αργυρό και οι φήμες αναζωπυρώθηκαν


Η Φαντασμαγορική βραδιά, η οποία διεξάχθηκε στην τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, κατακλύστηκε από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής show biz , όπου πήγαν για να παρακολουθήσουνε από κοντά την 18η χρονιά διοργάνωσης αυτών των βραβείων, αλλά και για να αναδείξουν και να βραβεύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες.

Η βραδιά ήταν υπέρλαμπρη, όπως και ο καλλιτεχνικός κόσμος που ήταν εκεί και βοήθησε για την τέλεια διεξαγωγή της. Ακόμα οι εμφανίσεις των υποψηφίων αλλά και των υπόλοιπων κατάφεραν να μας φέρουν μία αίσθηση από τα βραβεία του Hollywood.

Κόκκινο χαλί

  • Οι παρουσίες των διασήμoν στο κόκκινο χαλί ήταν φανταστικές και εννοείτε όλοι τους έλαμψαν και ξεχώρισαν μέσω των διαφορετικών και πανάκριβων ενδυμάτων τους που εννοείτε δεν περάσαν απαρατήρητα.

Live acts

  • Η συνέχεια της βραδιάς, ήταν εξίσου πολύ λαμπερή, αφού τόσο οι διαγωνιζόμενοι, όσο και οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες κατάφεραν να μαγέψουν και με τις εμφάνισης που έκαναν επί σκηνής για να παρουσιάσουν τα προγράμματα που είχανε ετοιμάσει και να παρασύρουν τόσο τους παρευρισκόμενους, όσο και τους τηλεθεατές όταν προβληθεί από την τηλεόραση.

Ιδιαίτερες στιγμές

  • Οι βραβεύσεις ήταν πάρα πολλές και όλες τους άκρως εντυπωσιακές, απλά κάποιες κάνανε μία μεγαλύτερη εντύπωση, σε αυτές ανήκει και η βράβευση του σπουδαίου και υπέρλαμπρου τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού από την εξίσου λαμπρή παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου. Αυτή η βράβευση κατάφερε για ακόμη μία φορά να αναζωπυρώση τις φήμες που θέλουν τους δύο τους να είναι ζευγάρι.
  • Ακόμα μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή ήταν η βράβευση της Νατάσσας Θεοδωρίδου, όπου παρέλαβε το  βραβείο από τις κόρες της.

6613361

Το Βραβείο του Κωνσταντίνου Αργυρού

  • Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο λαϊκού βίντεο της χρονιάς.

Το ένδυμα της Ιωάννας Μαλέσκου κατά την

  • Για την βράβευση του Κωνσταντίνου Αργυρού, βρέθηκαν επί σκηνής ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και η Ιωάννα Μαλέσκου όπου η τελευταία έλαμπε μέσα στο καταπράσινο φόρεμα της.

Ακολουθεί βίντεο από την υπέρλαμπρη βραδιά των Mad

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ