Η Millie Bobby Brown γίνεται η νεαρότερη πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unicef


Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things μόλις έλαβε μία σημαντική διάκριση

Μπορεί να είναι μόλις 14 ετών όμως η Millie Bobby Brown έχει ήδη ξεχωρίσει στην μικρή οθόνη ως πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Stranger Things ενώ έχει μπει στην λίστα των Times με τις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες για το 2018. Τώρα, η ηθοποιός γίνεται η νεαρότερη πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unicef που έχει επιλεχθεί ποτέ στην ιστορία του οργανισμού.

“Ακούστε μας. Θέλω να ασχοληθώ με θέματα όπως η εκπαίδευση, η βία και το τέλος του εκφοβισμού. Θέλω να διασφαλίσω ότι όλα τα παιδιά του κόσμου θα ζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και ότι θα έχουν καθαρό νερό”, είπε η 14χρονη ηθοποιός στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Millie Bobby Brown θέτει ως αναγκαίο ζήτημα προς επίλυση τον εκφοβισμό. Πέρυσι, διέγραψε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μετά από πλήθος υβριστικών σχολίων.

Η Millie Bobby Brown γίνεται η νεαρότερη πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unicef
Η επιλογή συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα για τα Παιδιά και η Millie Bobby Brown μοιράστηκε ένα σύντομο video στο Instagram στο οποίο ανακοίνωσε ενθουσιασμένη τα νέα στους θαυμαστές της.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ