Ηράκλειο: Προσπάθησε να κάψει την επιχείρηση του κουμπάρου του

Οι δυο άνδρες είναι παιδικοί φίλοι ενώ ο επίδοξος εμπρηστής αναζητείται

Παιδικός φίλος και κουμπάρος ενός ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ και καφέ σε χωριό της Μεσαράς κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στην επιχείρηση του επιστήθιου φίλου του για λόγους ανταγωνισμού!

Ο κατηγορούμενος μάλιστα αναζητούνταν μετά από επείγον σήμα από την Αστυνομία, ωστόσο δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, παρά το ότι οι Αρχές τον εντόπισαν στο τηλέφωνο και του είπαν να εμφανιστεί για να καταθέσει τι γνωρίζει.

Για το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα υπάρχει υλικό από δύο κάμερες που δείχνουν το δράστη να βάζει φωτιά σε έναν κάδο και από τις φλόγες να καίγεται η τέντα του σούπερ μάρκετ.

Η ιδιοκτήτρια του σούπερ μάρκετ, η οποία επικοινώνησε με το Creta24 ανέφερε: «Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φαίνεται να έρχεται, να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να φεύγει με ένα μηχανάκι και να πηγαίνει στο απέναντι καφέ που του ανήκει κι ενώ οι φλόγες έκαιγαν την τέντα. Ευτυχώς, ο άντρας μου αντιλήφθηκε αμέσως τι συμβαίνει και πρόλαβε να ρίξει νερό πριν πάρουν φωτιά και εκραγούν έξι φιάλες υγραερίου που είχαμε σε κοντινή απόσταση. Ο άντρας μου κάηκε στα χέρια στην προσπάθειά του αυτή, αλλά εάν είχαν πάρει φωτιά οι φιάλες θα είχαμε σκοτωθεί γιατί τα σπίτια μας είναι πάνω από το σούπερ μάρκετ».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ