Survivor spoiler 28/06: Ποιος παίκτης κερδίζει τον πρώτο αγώνα κατάταξης [vid]


Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είδαμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αποχωρεί από το παιχνίδι, αφού ήταν αυτός που κατάφερε να συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, επιβεβαιώνοντας έτσι τα spoilers της περασμένης εβδομάδας περί αποχώρησής του.

Συγκινητική είναι δε η επιθυμία του Γιώργου Ασημακόπουλου να δωρίσει τα χρήματα που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor σε οργανισμό για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου, στη μνήμη του αδερφού του που έφυγε από καρκίνο.

Στο νησί της επιβίωσης έχουν τώρα μείνει ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι, οι οποίοι θα ριχτούν σήμερα σε έναν αγώνα με διαφορετικό έπαθλο, καθώς απόψε δεν θα έχουμε αγώνα ασυλίας, αλλά πρώτο αγώνα κατάταξης. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης ή η παίκτρια που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη θα βρεθεί απευθείας στους τελικούς. Έτσι, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα μπουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης που περιέχει ένα πάζλ, καθώς και έναν δύσκολο στόχο.

Το εισητήριο για τον τελικό θα πάρει ακόλουθα κι ο νικητής ή η νικήτρια του επόμενου αγώνα κατάταξης, ενώ θα είναι το τηλεοπτικό κοινό αυτό που θα αποφασίσει μεταξύ των δύο άλλων παικτών που δεν κατάφεραν να διακριθούν αγωνιστικά, ποιος ή ποια θέλει να είναι ο τρίτος ή η τρίτη φιναλίστ. Συνεπώς, αυτή θα είναι και η τελευταία ψηφοφορία του κοινού που θα δούμε στο συμβούλιο του νησιού του φετινού Survivor.

Survivor spoiler 28/06: Ποιος θα πάρει τη σημερινή νίκη

Σήμερα στο διαδίκτυο οι διαρροές κάνουν λόγο μόνον για εκτιμήσεις αναφορικά με την αποψινή νίκη. Έτσι τις περισσότερες πιθανότητες νίκης έχει ο Σάκης Κατσούλης, με τον Ηλία Μπόγδανο να ακολουθεί.

Σημειώνεται ότι απόψε οι παίκτες και η παίκτρια μαζί με την κατάταξη τους στον τελικό θα διαγωνιστούν και για άλλα μεγάλα έπαθλα, ενώ δεν αποκλείται βάσει των διαδικτυακών διαρροών απόψε να δούμε και το αγώνισμα για το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου, που σύμφωνα με τα spoilers έχει γυριστεί από καιρό, αλλά δεν έχει ακόμη παίξει στις τηλεοπτικές οθόνες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το trailer από το αποψινό επεισόδιο του Survivor:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ