Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη 30/06


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη 30/06

Ο χωρισμός των χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας σε αμιγώς για εμβολιασμένους και νοσήσαντες και σε μεικτούς με την παρουσία και μη εμβολιασμένων που θα ισχύσει από τις 15 Ιουλίου αλλά και οι αντιδράσεις στις ανακοινώσεις που αφορούν και τα γήπεδα κυριαρχούν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη 30/06.

Σχεδόν σε όλες τις πρώτες σελίδες και οι λεπτομέρειες για την κλοπή των πινάκων του Πικάσο και του Μοντριάν από την Εθνική Πινακοθήκη και οι πληροφορίες από όσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 49χρονος που συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.

Στις πρώτες σελίδες και οι επερχόμενες πληρωμές των αναδρομικών για συντάξεις και δώρα μετά την ολοκλήρωση των διασκέψεων στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αναφορές και στο πόρισμα της πλειοψηφίας της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τον Νίκο Παππά που τον παραπέμπει σε Ειδικό Δικαστήριο για ένα πλημμέλημα.

«Χτυπήματα» και για την ιστορική νίκη της Αγγλίας επί της Γερμανίας στο EURO2020 αλλά και την πρόκριση της Ουκρανίας με γκολ στο 120΄.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη 30/06

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ