Καβάλα: Θλίψη για το θάνατο της Μυρτούς Φουρουντζόγλου – Σπαρακτικά μηνύματα για την 20χρονη


Ανείπωτη θλίψη στην Καβάλα για το θάνατο της γλυκιάς Μυρτούς Φουρουντζόγλου, της 20χρονης φοιτήτριας που «έσβησε» μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η κοινωνία της Καβάλας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το θάνατο της 20χρονης που κατάφερε να περάσει από τους πρώτους στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης το 2019. Λίγο καιρό μετά τις πανελλήνιες, η ζωή της επεφύλασσε ύπουλο χτύπημα. Η όμορφη Μυρτώ διεγνώσθη με καρκίνο στον εγκέφαλο.

Όλο αυτόν τον καιρό, σχεδόν δύο χρόνια, η Μυρτώ πάλευε σαν θηρίο με την ασθένεια, όμως η μάχη αποδείχθηκε άνιση και η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Συγκλονισμένοι φίλοι, πρώην συμμαθητές και δάσκαλοι αποχαιρετούν την Μυρτώ τους στο Facebook, με σπαρακτικά μηνύματα.

Συγκλονισμένη είναι και η δασκάλα της Σοφία Σαρικλόγλου, η οποία της αφιέρωσε μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«To σχολείο μας αποχαιρετά την αγαπημένη μας μαθήτρια Μυρτώ Φουρουτζόγλου. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη μας Μυρτώ, θα σε θυμάμαι για πάντα. Η δάσκαλα σου, Σοφία Σαρικλόγλου».

Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου, εκτός από αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια Ιατρικής, ήταν και διακεκριμένη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΩΚ Κοσμάς Χαρπαντίδης αναφέρει τα εξής:

«Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της».

Σε συνέντευξή της το 2019 στο Center TV, η Μυρτώ μιλούσε για τους στόχους και τα όνειρά της:


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ