Πάνος Κιάμος : Επιστρέφει στην πίστα μόνο για εμβολιασμένους πολίτες


Ο Πάνος Κιάμος , επιστρέφει στα επαγγελματικά του καθήκοντα στις 16 Ιουλίου, αφού ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Posidonio music hall. Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω βίντεο που ανάρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς. Από αυτό το βίντεο έκανε γνωστό ότι οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο αφορούν αποκλειστικά και μόνο πλήρως εμβολιασμένους πολίτες η και όσους νόσησαν και το ξεπέρασαν το τελευταίο 6 μηνο.

Η Πρωτοβουλία τόσο του τραγουδιστή, όσο και του κέντρου διασκέδασης ν απευθυνθούν μόνο σε αυτές τις δύο κατηγορίες τους έκαναν το πρώτο κέντρο στην Ελλάδα που επιλέγει να λειτουργεί μόνο με αυτόν τον τρόπο.

Όσα είπε ο Πάνος Κιάμος στο βίντεο

  • Στο βίντεο που ανάρτησε ο πολύ γνωστός τραγουδιστής για να ενημερώσει για την επιστροφή του στην πίστα, τόνισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το προσωπικού του νυχτερινού κέντρου που θα τραγουδάει θα έχουν φροντίσει να τηρούν όλους τους κανόνες προστασίας και θα απευθύνονται μόνο σε εμβολιασμένους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα είπε

«Ξέρετε πού βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία.
Για αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν».

Αντιδράσεις πολιτών

  • Αυτή η απόφαση, όπως ήταν αναμενόμενο είχε και θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις , αφού οι εμβολιασμένοι πολίτες την βρήκαν ως μία πολύ σωστή κίνηση και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην έναρξη του κέντρου, ενώ οι ανεμβολίαστοι , δεν το είδαν και με τόσο θετικό μάτι αφού θεωρούν ότι τους αποκλείσαν και δεν σεβάστηκαν την επιλογή τους να μην εμβολιαστούν.
  • Πολλοί από τους μη εμβολιαστές δεν δίστασαν να ευχηθούν να μπει λουκέτο στην επιχείρηση.

Ακολουθεί βίντεο με τα όσα δήλωσε ο Πάνος Κιάμος

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ