Αν θέλατε να πάρετε τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ σπίτι σας… μόλις χάσατε την ευκαιρία


Tα χρόνια του «True Blood», όταν ο ψηλός, πανέμορφος γιος του Στέλαν, ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, γινόταν διάσημος ως βαμπίρ Ερικ, πέρασαν ανεπιστρεπτί: Ο ηθοποιός είναι πια ένας σούπερ σταρ, με δουλειές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές, που διαδέχονται η μια την άλλη χωρίς σταματημό.

Με πέντε κινηματογραφικές ταινίες να αναμένονται από τώρα ως και το 2020, ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, όπως και όλοι ο συντελεστές της σειράς, γνώρισε τεράστια επιτυχία με το «Big Little Lies» (στη δεύτερη σεζόν του οποίου θα συμμετέχει «με κάποιον τρόπο») κι από αυτήν, πέρασε σε ένα σερί γυρισμάτων (ανάμεσά τους τα «Mute» και «Hold the Dark» για το Netflix), που τον οδήγησε κατ’ ευθείαν στο «The Little Drummer Girl» του Παρκ Τσαν-γουκ.

Τόση δουλειά είχε ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που, εδώ και χρόνια, δεν έχει μείνει σε σπίτι: «Τα τελευταία χρόνια,» δηλώνει ο ηθοποιός, «περνάω από το ένα πρότζεκτ στο άλλο, χωρίς διάλειμμα, οπότε απλώς έμενα στο location του κάθε γυρίσματος. Για την ακρίβεια, μόλις πριν λίγους μήνες πήρα ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Αυτή ήταν η πρώτη φορά εδώ και δυο χρόνια που είχα το δικό μου κρεβάτι.»

Ανάμεσα στα μέρη που προσέφεραν, έστω για πολύ λίγο, στέγη στον Σκάρσγκαρντ ήταν και η Ακρόπολη: «Στα γυρίσματα του “The Little Drummer Girl”,» εξιστορεί, «ο ήρωάς μου, ο Γκάντι, πηγαίνει την Τσάρλι της Φλόρενς Πιου στην Ακρόπολη, στον Παρθενώνα, για κάτι που εκείνη πιστεύει ότι είναι ένα ρομαντικό ραντεβού. Για το γύρισμά μας, οι υπεύθυνοι έκλεισαν την Ακρόπολη από τη δύση ως την ανατολή. Ηταν πολύ, πολύ ξεχωριστό συναίσθημα να βρίσκεσαι εκεί πάνω και να βλέπεις να ξημερώνει στην Αθήνα.»

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ