Τζένη Χειλουδάκη: Η ανάρτησή της από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μητέρα της


Όπως αποκάλυψε η ίδια η Τζένη Χειλουδάκη μέσα από σχετική της ανάρτηση στα social media τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο της Σητείας και στο πλευρό της 86χρονης μητέρας της, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική με πνευμονική εμβολή.

«Δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο, η μάνουλα μου στην εντατική και μετά τόσες εξετάσεις οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν….πνευμονική εμβολή……. θέλει μεγάλη προσοχή ειδικά στα 86 χρόνια της….θα μείνει και άλλες μέρες στην εντατική, μαζί της θα μείνω όμως και εγώ.. φυσικά δίπλα μας…μαζί μας και όλοι οι ήρωες του νοσοκομείου της Σητείας μου. Νοσηλευτές, γιατροί, προσωπικό και τους ευχαριστώ από καρδιάς…..θερμές ευχαριστίες στους καρδιολόγους κο βεναρδο και κα παλληκαρακι……σας αγαπάμε…..» έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Χειλουδάκη στο Facebook.

Δείτε την ανάρτησή της από το νοσοκομείο:

Σημειώνεται ότι πριν από έναν περίπου μήνα η Τζένη Χειλουδάκη πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και χρειάστηκε να χειρουργηθεί προκειμένου να αφαιρέσει το στήθος της.

«Ξύπνησα μωρέ… Σας αγαπώ… Όλα καλά» έγραψε μεταξύ άλλων στο λογαριασμό της στο Facebook, με μια φωτογραφία, την οποία τράβηξε η ίδια αμέσως μετά το χειρουργείο.

Δείτε την ανάρτησή της:

Τα απαράδεκτα σχόλια που δέχτηκε η Τζένη Χειλουδάκη μετά την δημοσιοποίηση της περιπέτειας της υγείας της

Σε παλαιότερο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, η Τζένη Χειλουδάκη μιλά για την περιπέτεια της υγειάς της – πριν το χειρουργείο –  καθώς και για τα σχόλια που γράφηκαν από χρήστες του διαδικτύου κάτω από δημοσιεύσεις των νέων για την υγεία της σε διάφορα sites.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ