8 Λέξεις: Η Βικτώρια λέει «όχι» στην πρόταση γάμου του Μιχαήλ

8 Λέξεις: Ο Mιχαήλ, παρότι έχει να αντιμετωπίσει πολλά θέματα με τον Οδυσσέα, αλλά και με την Κατερίνα που κινδυνεύει, προσπαθεί να ξαναφτιάξει μια κανονική οικογένεια, καθώς με τη Βικτώρια ο έρωτάς τους όλο και μεγαλώνει και δένονται πιο πολύ. Έτσι αποφασίζει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και της κάνει πρόταση γάμου. Όμως, η απάντησή της δεν είναι αυτή που ίσως θα περίμενε.

Ο Μιχαήλ ανησυχεί με τη στοχοποίηση της Κατερίνας από το κύκλωμα, αλλά ο Έκτορας τον διαβεβαιώνει πως είναι ασφαλής και προστατευμένη από την αστυνομία.

Λίγο αργότερα ο Έκτορας ενημερώνει ξανά τον Μιχαήλ για τις τελευταίες εξελίξεις, που πλέον είναι ξεκάθαρα δυσάρεστες για την Κατερίνα και οι δύο τους ανησυχούν πάρα πολύ για τη ζωή της. Αμέσως ο Μιχαήλ ενημερώνει τον Μιλτιάδη για την κατάσταση κι αυτός παίρνει την Κατερίνα και γυρίζουν άρον-άρον στην Αθήνα.

Για αυτόν τον λόγο λέει όχι η Βικτώρια στην πρόταση γάμου του Μιχαήλ

Ωστόσο, μετά την τελευταία κουβέντα που είχε ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια, αλλά και μετά τη στάση της απέναντι στον μικρό Αγγελο, αποφασίζει ότι αυτή η γυναίκα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή του. Αυτό που θέλει τώρα και για τον ίδιο αλλά και για το παιδί του είναι μια κανονική οικογένεια και με την τυπική έννοια του όρου.

Έτσι, χωρίς πολλά-πολλά, ο Μιχαήλ κάνει πρόταση γάμου στη Βικτώρια: «Ξέρεις πόσο σ’ αγαπώ. Ζούμε μαζί σαν να είμαστε παντρεμένοι. Εχεις σταθεί στον γιο μου σαν πραγματική μάνα. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνουμε μια οικογένεια;», της προτείνει. Η Βικτώρια τον κοιτάζει περίεργα και χωρίς κανέναν ενθουσιασμό: «Δεν καταλαβαίνω. Τι είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά;», τον ρωτάει και ο Μιχαήλ της το κάνει πιο ξεκάθαρο: «Βικτώρια, θέλεις να παντρευτούμε; της λέει και κρέμεται από τα χείλη της.

Η απάντησή της όμως θα τον εκπλήξει, αφού δεν είναι αυτή που περίμενε: «Μιχαήλ, δεν είμαστε καλά έτσι; Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να προχωρήσουμε σε γάμο. Εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη όπως είμαστε και δεν θα ήθελα να κάνουμε κάτι που μπορεί μετά να το μετανιώσουμε». Ο Μιχαήλ τα χάνει και πραγματικά θυμώνει με τον τρόπο που σκέφτεται η Βικτώρια.

Το αίσθημα της ζήλιας που είχε και που έκανε μεγάλη προσπάθεια να αφήσει πίσω του, φαίνεται να επανέρχεται και αυτό ίσως αποδειχτεί ολέθριο για τη σχέση τους.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here