Survivor Τελικός : Δείτε ποιοι θα αγωνιστούν στον τελικό


Με μεγάλο ενδιαφέρον διεξάχθηκε ο χθεσινός ημιτελικός του survivor στο ανοιχτό θέατρο Γαλατσίου. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι προσπάθησαν και  έδωσαν την δική τους μάχη για να καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι . Ο Κόρο ο τρίτος διαγωνιζόμενος για την διεκδίκησης μίας θέσης στον τελικό , δυστυχώς από νωρίς δεν τα έβγαλε πέρα στα αγωνίσματα , με αποτέλεσμα ο αποκλεισμός του να είναι πολύ σύντομος.

Πέρα από τα όσα διενεργήθηκαν στο θέατρο Γαλατσίου για την ανάδειξη των δύο νικητών που θα αγωνιστούν για να βγει ο μεγάλος νικητής που θα πάρει και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, ο ημιτελικός παρουσιάζει μεγαλό ενδιαφέρον και μέσω των ηχηρών απουσιών που σημειώθηκαν από αυτόν τον φαντασμαγορικό ημιτελικό. Πιο συγκεκριμένα παρακάτω αναλύουμε αυτές τις απουσίες.

Ηχηρές απουσίες από την βραδιά του τελικού

  • Όπως γνωρίζαμε, όπως επιβεβαιώθηκε από τον Γιώργο Λιανό, το παρόν δεν κατάφερε να δώσει  ο Αλέξης Παππάς εξαιτίας των γυρισμάτων για το Bachelor. Πρόκειται για κοινή επιθυμία, τόσο του  Παππά, όσο και του καναλιού  Alpha να μην εμφανιστεί στον τελικό του “Survivor 4”, όχι επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ΣΚΑΙ, αλλά επειδή θέλει να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ο νέος “εργένης”.
  • Η επόμενη ηχηρή απουσία, ήταν του  Περικλής Κονδυλάτου, ο οποίος  απείχε από τον ημιτελικό του survivor  για  καθαρά προσωπικούς του λόγους.

Διαγωνιζόμενοι τελικού

  • Στον τελικό του Survivor, θα απολαύσουμε τον Σάκη Κατσούλης και αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον αυτή την μάχη που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Αντίδραση μαμάς Μαριλένας

  • Η Μαμά της Μαριλένας η οποία έχει δηλώσει ότι δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Σάκη είχε μία έντονα παγερή αντίδραση , και γύρισε και σχολίασε κάτι με τον ένα παιδί της.
  • Στην ανακοίνωση ότι ο δεύτερος που περνάει στον τελικό είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ότι αποκλείστηκε η Μαριλένα είχε ακόμα πιο αποδοκιμαστική συμπεριφορά.

Ακολουθεί βίντεο από την βραδιά του ημιτελικού

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ