Τέξας Βιβλιοπωλείο: Επιστολή πελάτη που ισχυρίζεται ότι οι απαιτήσεις μάσκας θα οδηγήσουν σε νέο «Jim Crow»

Τέξας Βιβλιοπωλείο: Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου του Τέξας μοιράζεται επιστολή από τον πελάτη που ισχυρίζεται ότι οι απαιτήσεις μάσκας θα οδηγήσουν σε νέο «Jim Crow». Τον Μάιο, ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, εξέδωσε εκτελεστική εντολή που απαγορεύει στα σχολεία και τους κρατικούς φορείς να απαιτούν εντολές μάσκας. Εάν εμβολιάζεστε, προστατεύεστε από την COVID-19.

Η βουλευτής του Κογκρέσου της Iowa, Mariannette Miller-Meeks, τονίζει τη σημασία που υπάρχει για τους Αμερικανούς να πάρουν το εμβόλιο κορωνοϊού καθώς η παραλλαγή Delta ξεκινά στις ΗΠΑ.

Ένας ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στο Τέξας μοιράστηκε μια επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν ανώνυμο πελάτη που ισχυρίστηκε ότι οι απαιτήσεις μάσκας COVID-19 όπως λέει η επιχείρηση θα οδηγήσουν σε μια νέα μορφή “Jim Crow”.

Ο ανώνυμος πελάτης, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως βιβλιοθηκονόμος από το Ώστιν, έγραψε μια επιστολή στον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου Painted Porch στο Bastrop του Τέξας, εκφράζοντας την απογοήτευσή του να εγκαταλείψει το βιβλιοπωλείο λόγω της απαίτησης μάσκας.

«Επιδιώκω να υποστηρίξω τις τοπικές επιχειρήσεις, ειδικά τα βιβλιοπωλεία, επειδή μοιάζουν με μια φυλή που πεθαίνει», γράφει η επιστολή. “Ωστόσο, δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ το θέατρο που είναι η μάσκα.”

Ο βιβλιοθηκονόμος ισχυρίστηκε ότι η COVID-19 χρησιμοποιείται ως πολιτικό εργαλείο για τον διαχωρισμό και την πόλωση των ανθρώπων, της οικογένειας και των κοινοτήτων.

“Ο γενικός πληθυσμός καλοπροαίρετων, ευγενικών και φροντισμένων ανθρώπων χειραγωγείται σκόπιμα για να αποσταθεροποιηθεί η κοινωνία, να κλείσουν οι τοπικές οικονομίες και οι μικρές επιχειρήσεις όπως η δική σας, να εξαλειφθεί η πρόσβαση σε ευρύ φάσμα νόμιμων πληροφοριών και να αναβαθμιστεί η ζωή όπως εμείς την ξέρουμε “, συνέχισε.

Ο βιβλιοθηκονόμος έγραψε ότι έπρεπε να γράψει την επιστολή του ανώνυμα λόγω του «μίσους και του χλευασμού» καθώς και των «πολλών κατηγοριών και άσχημων υποθέσεων που έγιναν για όσους δεν πιστεύουν στη«μάσκα» ή στην ασφάλεια του μη εγκεκριμένου FDA για εμβόλια.

“Παρακαλώ αναζητήστε την αλήθεια, γιατί τόσο αυτή όσο και η ανθρωπότητα βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας, όχι πίσω από μια μάσκα ή κυβερνητική εντολή. Και όλοι τρέμουμε και κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον προς τα πλάγια”, τελείωσε η επιστολή. “Ακριβώς όπως οι δυνάμεις που είναι επιθυμία.”

Τον Μάιο, ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, εξέδωσε εκτελεστική εντολή που απαγορεύει στα σχολεία και τους κρατικούς φορείς να απαιτούν εντολές μάσκας.

Προς το παρόν, οι επιχειρήσεις στο Lone Star State δεν υποχρεούνται από τον νόμο να έχουν εντολή μάσκας, αλλά δεν απαγορεύεται στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να επιβάλουν δική τους εντολή εντός των ορίων της επιχείρησής τους.

Ο ιδιοκτήτης του Painted Porch, Ryan Holiday, ο οποίος μοιράστηκε την επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του Fox News για σχολιασμό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here