Νεκρός στα 23 του βρέθηκε ο ηθοποιός Daniel Mickelson


Ο Daniel Mickelson είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά Mani και στην ταινία The Killer Clown Meets the Candy Man.

Ο ανερχόμενος ηθοποιός Daniel Mickelson «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 23 μόλις ετών. Την τραγική είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε χθες Δευτέρα, η μικρότερη αδελφή του, Meredith, με ανάρτησή της στο Instagram.

Η Meredith δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία στην οποία ποζάρουν τα δυο αδέρφια αγκαλιά στην παραλία.

«Χθες έχασα τον αδερφό μου, τον καλύτερο φίλο και το άλλο μισό της καρδιάς μου», έγραψε στο σπαρακτικό κείμενό της η νεαρή κοπέλα.

«Δεν υπήρχε άνθρωπος που να τον αγαπούσα περισσότερο πάνω στη γη. Ήταν ο πιο χαρούμενος, φωτεινός και χαμογελαστός άνθρωπος που έχει υπάρξει και είμαι πολύ ευτυχισμένη που ο Θεός με διάλεξε για αδελφή του», πρόσθεσε η Meredith.

Τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του ηθοποιού έστειλαν οι Paris Hilton, Patrick Schwarzenegger, η αδελφή της Kate Moss, Lottie, όπως και η κόρη της Cindy Crawford και μοντέλο Kaia Gerber.

Τον 23χρονο Daniel αποχαιρέτησε συγκλονισμένη με ένα συγκινητικό κείμενο και κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο, η σύντροφός του Maddie Haley.

Τα αίτια θανάτου του ηθοποιού δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο Mickelson έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά Mani. Επίσης έπαιζε στη ανεξάρτητη ταινία τρόμου The Killer Clown Meets the Candy Man.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ