Τροπολογία για συμβάσεις ταχυδρομικών υπηρεσιών, τη θητεία του ΑΠΕ και τις οφειλές προς τον ΕΔΟΕΑΠ


Τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία αφορά στην παράταση συμβάσεων ταχυδρομικών υπηρεσιών, την παράταση της θητείας του ΑΠΕ, αλλά και τη ρύθμιση οφειλών προς τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης.

Στις προωθούμενες διατάξεις αναφέρεται ότι η από 19.42019 σύμβαση του Υπουργείου Ψηψιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με την εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ» για το έργο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ (ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ) ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ (2) ΕΤΗ», παρατείνεται αυτοδίκαια με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις από τη λήξη της έως την υπογραψή νέας σύμβασης με τον ανάδοχο που

Σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών προς τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.) για τα έτη από 2017 έως και 2020, μπορούν να ρυθμιστούν με αίτηση του οφειλέτη προςτον Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. σε έως εβδομήντα δύο (72) δόσεις, με ελάχιστο ποσό εκάστης δόσης τα εκατό (100) ευρώ και με απαλλαγή από πρόστιμα και προσαυξήσεις εκπρόθεσμης υποβολής και καταβολής. Η ρύθμιση του πρώτου εδαψίου αψορά στις Επιχειρήσεις που εντάσσονται στην παρ. Ι του άρθρου 86 του ν. 4674/2020 (Α’ 53), στους παρόχους περιεχομένου περιψερειακής εμβέλειας επίγειας ψηψιακής τηλεόρασης, στους ραδιοψωνικούς σταθμούς και στον περιοδικό τύπο, καθώς επίσης στις επιχειρήσεις διαδικτύου από την έναρξη ισχύος του ν. 4498/2017 (Α’ 172), υπό τον όρο υποβολής σχετικού αιτήματος εντός δύο μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος.

Τέλος, παρατείνεται η θητεία του διοικητικού συμβουλίου Α.Π.Ε. — Μ.Π.Ε. Α.Ε. έως και την 31η Οκτωβρίου 2021.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ