Gwen Stefani: Η Gwen Stefani παντρέυτηκε – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο [pics]


Η Gwen Stefani παντρεύτηκε σε μια λιτή, εντυπωσιακή ωστόσο τελετή τον εκλεκτό της καρδιάς της Blake Shelton μετά από εξί χρόνια σχέσης. Η τελετή έγινε στις 3 Ιουλίου στο σπίτι του μουσικού στην Oklahoma.

Η ίδια θύμιζε πρωταγωνίστρια σε παραμύθι στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους fan της στα social media και κάνουν πια τον γύρο του διαδικτύου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

H super star επέλεξε να μποραστεί με τους ιντερνετικούς της θαυμαστές και φίλους μερικές φωτογραφίες από το γάμο, συμπληρώνοντας τη θέα με τη λεζάντα: “Tα όνειρα πραγματοποιούνται… Σε αγαπώ, Blake”.

Για την ημέρα του γάμου της η Gwen Stefani επέλεξε δύο υπέροχα νυφικά της Vera Wang που την έκαναν να φαίνονται σα πριγκίπισσα. Το πρώτο της νυφικό ήταν ένα λευκό στράπλες φόρεμα με μεταξωτό κορμάκι και μια μακριά τούλινη φούστα με πέπλο. Πάνω στο πέπλο μάλιστα επέλεξε να γράψει τα ονόματα των παιδιών της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Στην τελετή είχε τα μαλλιά της σε μια μίνιμαλ αλογοουρά, πάνω στην οποία στήριξε το πέπλο. Από το νυφικό της μακιάζ δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το κόκκινο κραγιόν και το αγαπημένο της μαύρο eyeliner. Η μουσικός ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την γαμήλια δεξίωση, στην οποία την βλέπουμε να φορά το δεύτερο Vera Wang νυφικό φόρεμα. Ένα εντυπωσιακό μεταξωτό body.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην εκπομπή “The Voice” όπου και οι δύο ήταν στην κριτική επιτροπή. Ο Shelton είχε χωρίσει από την γυναίκα του Miranda Lambert και η Stefani είχε πάρει διαζύγιο από τον Gavin Rossdale.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ