Πανελλήνιες 2021 – results.it.minedu.gov.gr: Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία σας


Πανελλήνιες 2021 – Όλες οι ειδήσεις: Αναρτήθηκαν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις – Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Τέλος μπήκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής στην αγωνία των περισσότερων από 100.000 υποψηφίων στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι βαθμολογίες είναι πλέον διαθέσιμες και στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας https://results.it.minedu.gov.gr ενώ για πρώτη φορά φέτος οι υποψήφιοι ενημερώθηκαν και μέσω SMS για τη βαθμολογία τους.

Συνολικά από τις φετινές πανελλαδικές θα περάσουν στην τριβοβάθμια εκπαίδευση 77.415 μαθητές.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν στα Λύκεια περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας «φέτος για πρώτη φορά οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.»

Όσον αφορά τα αποτελέσματα στα ειδικά μαθήματα πανελλαδικών εξετάσεων 2021, καθώς και για την έναρξη συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Ειδικά για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού οι υποψήφιοι που δεν έχουν αποκτήσει κωδικό ασφαλείας (password) για το Μηχανογραφικό Δελτίο, θα μπορούν να ζητήσουν να τους αποδοθεί στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ που άνοιξαν τις πύλες τους για τις βαθμολογίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ