Αγνώριστος ο Πέτρος Φιλιππίδης: Κυκλοφορεί καμουφλαρισμένος στο κέντρο της Αθήνας (Pics)

Ο φακός τον απαθανάτισε να περπατάει μόνος, σε έναν πεζόδρομο χωρίς κόσμο και να μιλάει στο τηλέφωνο

Καμουφλαρισμένος ώστε να κρύβει το πρόσωπό του και τα χαρακτηριστικά που θα πρόδιδαν την ταυτότητά του, εθεάθη να κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης.

Μετά τις καταγγελίες και τη δίωξη για δύο περιπτώσεις απόπειρας βιασμού και ένα βιασμό, ο ηθοποιός έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του και είναι σχεδόν εξαφανισμένος.

Ακόμα και στη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας, σε μία πολύ ζεστή ημέρα του Ιουλίου, ο Φιλιππίδης επέλεξε να κυκλοφορεί με μάσκα, καπέλο τζόκεϊ, γυαλιά ηλίου, μακρύ παντελόνι αλλά και μπαντάνα γύρω από τον λαιμό του, ώστε να αποφεύγει τα βλέμματα του κόσμου που θα τον αναγνώριζε.

Αγνώριστος ο Πέτρος Φιλιππίδης | Κυκλοφορεί καμουφλαρισμένος στο κέντρο της Αθήνας (Pics)

Αγνώριστος ο Πέτρος Φιλιππίδης | Κυκλοφορεί καμουφλαρισμένος στο κέντρο της Αθήνας (Pics)

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία – Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό – Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση – Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο – Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης – Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
  * Ευέλικτη αποπληρωμή – Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου μέσω
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp / Τηλεγράφημα: +447903159998

  Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here