Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού: Βάφτησαν στην Πάτμο τον γιό τους

Το ιερό σπήλαιο της Αποκάλυψης που βρίσκεται στην Πάτμο , επέλεξαν ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας και η γυναίκα του Τζένη Μπαλατσινού για να βαφτίσουν τον γιό τους που γεννήθηκε πριν κάποιους μήνες.

Η τελετή ήταν πολύ όμορφη, ενώ το παρόν έδωσαν ελάχιστα άτομα. Ενώ η είδηση για την βάφτιση έγινε γνωστή από ανάρτηση του ίδιου του πρωθυπουργού.

Το παρόν στην βάφτιση του Κικίλια Junior, εκτός από την υπόλοιπο κόσμο έδωσαν και οι δύο κόρες της Τζένης Μπαλατσινού από τον πρώτο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο , αλλά και ο μικρότερος γιός της ο οποίος ήταν και ο ένας από τους τρείς νονούς του παιδιού.

Το όνομα του νεοφώτιστου

  • Ο μικρός πήρε το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος, ενώ οι νονοί του πέρα από τον γιό της Τζένης Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο Μάξιμος ήταν και ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής του Μπάσκετ Ηλίας Κατζούρης αλλά και η πολύ καλή φ’ιλη και επιχειρηματίας Βιολέτα Λάππα.

Ανάρτηση φωτογραφιών από την Τζένη Μπαλατσινού

  • Λίγο  μετά το μυστήριο, και η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφίες από το γεγονός στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τραπέζι της βάφτισης

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν στην βάφτιση έδωσαν μόλις 30 άτομα και το τραπέζι για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός , γιορτάστηκε σε μία ταβέρνα της Πάτμου.

Ο λόγος που ο μικρός βαφτίστηκε Παναγιώτης Αντώνιος

  • Όπως είναι γνωστό, η Τζένη Μπαλατσινού είχε έναν αρκετά δύσκολο τοκετό με αποτέλεσμα να κινδυνέψει και να χρειαστεί το μωρό μετά την γέννα να παραμένει για ένα διάστημα στην ΜΕΘ, νεογνών. Το πολυπόθητο εξιτήριο για το μωρό ήρθε ακριβώς ένα μήνα μετά την γέννηση του. Όσο καιρό το μωρό βρισκόταν στην εντατική η Τζένη έκανε τάμα στον Άγιο Αντώνιο για να είναι το μωρό της υγιή. Έτσι το βάφτησε Παναγιώτη από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και Αντώνη για χάρη του αγίου που έκανε το τάμα.

Ακολουθεί βίντεο με την Τζένη Μπαλατσινού

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ