Σεξ κορωνοϊός ασφάλεια: Τι πρέπει να προσέχουμε;

Σεξ κορωνοϊός ασφάλεια: Μια φούσκα υποστήριξης είναι όταν ένα νοικοκυριό ενός ενήλικα εντάσσεται σε ένα άλλο νοικοκυριό – μπορούν ακόμα να επισκέπτονται το ένα το άλλο και να διανυκτερεύσουν. Έτσι, εκτός και αν ζείτε με το σύντροφό σας ή αν είστε στο συννεφάκι που έχετε επιλέξει, η συνάντηση για σεξ δεν είναι απαραίτητη.

  • Ποιοι είναι οι κανόνες;
  • Μπορώ να κάνω μια βόλτα με φίλους στο lockdown;

Οι περιορισμοί της καραντίνας είναι διαφορετικοί ανάλογα με το πού βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι κανόνες για να επισκεφτείς το σπίτι κάποιου άλλου είναι σχεδόν όλοι οι ίδιοι. Στην Αγγλία, την Ουαλία, τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία, δεν μπορείτε να πάτε στο σπίτι κάποιου άλλου, εκτός εάν πρόκειται για δουλειά ή αν είναι μέρος της φούσκας σας.

«Ο καλύτερος σεξουαλικός σας σύντροφος είναι ο εαυτός σας»

Το Terrence Higgins Trust δημοσίευσε συμβουλές τον Αύγουστο, προτείνοντας στους ανθρώπους να αποφεύγουν να φιλιούνται, να φορούν μάσκα προσώπου και να επιλέγουν στάσεις που δεν είναι πρόσωπο με πρόσωπο κατά τη διάρκεια του σεξ. “Ο καλύτερος σεξουαλικός σας σύντροφος κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 είστε εσείς ή κάποιος εντός του νοικοκυριού σας και θα πρέπει να ακολουθήσετε τις κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με την κοινωνική απόσταση, το πλύσιμο των χεριών και τα καλύμματα προσώπου. “Ωστόσο, δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάμε από όλους να απέχουν από το σεξ επ ‘αόριστον”.

Ο αυνανισμός, τα σεξουαλικά βοηθήματα ή η χρήση τηλεφώνου ή διαδικτυακού σεξ συνιστώνται ως οι ασφαλέστερες επιλογές. Εάν κάνετε σεξ με άτομα εκτός του οικεία περιβάλλοντος σας, είναι σημαντικό να περιορίσετε τον αριθμό των συντρόφω, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Εάν έχετε συμπτώματα κορονοϊού εσείς ή ο σύντροφος σας, πρέπει να μπείτε σε καραντίνα. Το ίδιο ισχύει και όταν συναντάτε κάποιον νέο σύντροφο. Επίσης, το Terrence Higgins Trus λέει ότι πρέπει να ρωτάμε εάν αυτός ή κάποιος στο πριβάλλον του είχε συμπτώματα.

Ο ιός εξαπλώνεται μέσω του σεξ; `

Ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί μέσω του σάλιου, της βλέννας ή της αναπνοής κατά τη διάρκεια της επαφής. “Εάν πρόκειται να αγγίξετε τα γεννητικά όργανα του άλλου, είναι πιθανό να τον φιλάτε ταυτόχρονα – και γνωρίζουμε ότι ο ιός μεταδίδεται μέσω σάλιο”, δήλωσε ο Δρ Alex George στο Radio 1 Newsbeat τον Μάρτιο.

Ο Δρ Alex είναι γιατρός A&E και πρώην διαγωνιζόμενος του Love Island και λέει “οποιαδήποτε πιθανότητα μεταφοράς κορωνοϊού – από το στόμα σας στα χέρια σας, στα γεννητικά όργανα, στη μύτη ή στο στόμα κάποιου άλλου” αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης κορωνοϊού. Γι ‘αυτό το Terrence Higgins Trust συνιστά να μη φιλάτε, να φοράτε μάσκα κατά τη διάρκεια του σεξ και να προτιμάτε θέσεις όπου δεν είστε πρόσωπο με πρόσωπο. Προσθέτει ότι ο ιός έχει βρεθεί στο σπέρμα, γι ‘αυτό πρέπει να χρησιμοποιείτε προφυλακτικά και προστασία για στοματικό σεξ για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο. Τέλος, συνιστάται να πλένετε τα χέρια σας για περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα ή να χρησιμοποιείτε απολυμαντικό χεριών πριν και μετά το σεξ.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here