Λάρισα: Απίστευτος τραυματισμός αστυνομικού – Τον χτύπησε κατσίκα που «εκτοξεύτηκε» από αυτοκίνητο


Πρωτοφανές χαρακτηρίζεται το ατύχημα στη Λάρισα με τραυματία έναν αστυνομικό από κατσίκα που «εκτοξεύτηκε»

Τουλάχιστον περίεργο μπορεί να χαρακτηριστεί το ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων όταν αστυνομικός τραυματίστηκε από κατσίκα την ώρα που προσπαθούσε να απομακρύνει το κοπάδι της από τον δρόμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά όταν η κατσίκα «εκτοξεύτηκε» από το απέναντι ρεύμα καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν αστυνομικοί του Τμήματος Τρικάλων κλήθηκαν να επέμβουν στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων και στο ύψος της Μάνδρας επειδή κοπάδι από κατσίκες και πρόβατα – άγνωστο πώς – βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα την προσπάθειά τους να απομακρύνουν τα ζώα από τον δρόμο όταν μία κατσίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα προς Λάρισα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος από τη Θεσσαλονίκη.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης το άτυχο ζώο τραυματίστηκε θανάσιμα και παράλληλα εκτινάχτηκε στο απέναντι ρεύμα πέφτοντας πάνω στον αστυνομικό, τον οποίο και τραυμάτισε, την ώρα που αυτός και ο συνάδελφός του προσπαθούσαν να απομακρύνουν το κοπάδι.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ο κτηνοτρόφος στον οποίο ανήκουν οι κατσίκες που βγήκαν στην εθνική οδό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ