Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 23χρονος σε τροχαίο


Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, με έναν 23χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο στη Χαλκιδική

Ειδικότερα, στο 61ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ν. Μουδανιών-Σάρτης, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός και επέβαινε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου και τον τραυματισμό του 30χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους προς Χαλκιδική

Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων καταγράφονται από το πρωί της Πέμπτης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών καθαρισμού και κοπής βλάστησης από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας.

Ήδη από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στο ρεύμα προς ανατολικά, τα οχήματα κατευθύνονται με συνθήκες «σταμάτα-ξεκίνα», ταλαιπωρία η οποία φτάνει μέχρι και το ύψος του 424 ΓΣΝ.

Για ελάχιστη απόσταση η κατάσταση δείχνει να ομαλοποιείται με την κυκλοφορία των οχημάτων να είναι αυξημένη, ωστόσο από το ύψος της Πολίχνης έως και τον κόμβο Αγίου Παύλου το πρόβλημα επανέρχεται. Η κατάσταση αποσυμφορίζεται μετά τον κόμβο.

Υπενθυμίζεται πως οι εργασίες στην Περιφερειακή θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 16 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 6.00 π.μ. και ώρα λήξης στις 2.00 μ.μ. την Πέμπτη και στις 12.00 μ.μ. την Παρασκευή. Ο αποκλεισμός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος.

Πηγή: voria.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ