Λοβέρδος: Να ληφθούν μέτρα για βουλευτές που δεν έχουν εμβολιαστεί


Όσοι βουλευτές αρνούνται να εμβολιαστούν θα πρέπει να μιλούν από το σπίτι τους και όχι από τη Βουλή πρότεινε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Τη λήψη μέτρων για τους βουλευτές που δεν έχουν εμβολιαστεί ζήτησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, προτείνοντας να αποτραπεί η φυσική τους παρουσία στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας και των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

«Η εθνική αντιπροσωπεία δεν ξέρω αν θα κληθεί να συμβάλλει υιοθετώντας κάποια τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά δεν μπορεί να Βουλή να είναι κατά πλειοψηφία θετική στο μέτρο αυτό και να έχει βουλευτές που δεν έχουν εμβολιαστεί» είπε αρχικά ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

«Είναι απαράδεκτο σε αυτό το βήμα και με αυτούς τους όρους να ανεβαίνουν άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί αν και θα μπορούσαν. Μιλώ για όσους δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας που επιβάλλει τον μη εμβολιασμό τους» συμπλήρωσε.

«Όμως την ώρα που η Βουλή στέλνει μήνυμα εμβολιασμού και υποχρεωτικότητας όσοι βουλευτές αρνούνται να εμβολιαστούν θα πρέπει να μιλούν από το σπίτι τους και όχι από εδώ. Δεν προσωποποιώ, δεν ξέρω ποιοι είναι αλλά δεν μπορεί να υπάρξει βουλευτής που δεν έχει εμβολιαστεί και η Βουλή να τον κοιτάει. Αυτή η επικίνδυνη ακαταστασία πρέπει να λυθεί» κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ