Αλλόκοτο εύρημα σε αυλή σπιτιού: Εντόπισε πάνω από 150 μπάλες του μπόουλινγκ θαμμένες


Ένα αλλόκοτο εύρημα ανακάλυψε ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στη βεράντα του σπιτιού του, στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ.

Όταν, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης, ο 33χρονος David Olson γκρέμισε το τσιμεντένιο δάπεδο της βεράντας του, βρήκε θαμμένες στο χώμα πάνω από 150 μπάλες μπόουλινγκ.

Όπως λέει ο ίδιος, προτού σπάσει όλη την επιφάνεια, ξεκίνησε με μια τσιμεντένια πλάκα: «Είδα μέσα στο χώμα μια μαυρο-μπλε σφαίρα. Όταν άρχισα να την ξεσκονίζω, συνειδητοποίησα πως επρόκειτο για μπάλα του μπόουλινγκ».

Στις πρώτες 15 καθώς δεν είχε ιδέα πώς και γιατί βρίσκονταν εκεί τα αξεσουάρ του αθλήματος, ο Olson κάλεσε τον κατασκευαστή που αναγραφόταν πάνω στις μπάλες για να επιβεβαιώσει πως το υλικό τους δεν έκρυβε κινδύνους και δεν ήταν τοξικό.

Όταν άρχισε να σκάβει βαθύτερα στο χώμα, αποδείχτηκε πως η μπάλα δεν ήταν μία. Συνολικά ξέθαψε 158 μπάλες του μπόουλινγκ από την αυλή του, σύμφωνα με το CNN.

Μερικές μπάλες είχαν σειριακούς αριθμούς και χαρακτηριστικά που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950, το ίδιο χρονικό πλαίσιο στο οποίο χτίστηκε το σπίτι του Olson. Ωστόσο, δεν είναι σαφές πότε τέθηκαν κάτω από το σπίτι.

Το μυστήριο παραμένει, για το γιατί και ποιος είχε θάψει τόσες μπάλες στο σημείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ