Έρευνα για σχέσεις του 39χρονου με τον 32χρονο που απολογείται σήμερα – Εξέδιδε κι αυτός τη 19χρονη


Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ του 39χρονου αστυνομικού Δ.Μ που εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη και του 32χρονου Ντ.Β. πρώην συντρόφου της, τον οποίο κατήγγειλε επίσης πως την εξέδιδε σε φίλους του.

Ο τελευταίος έχει κληθεί σε απολογία σήμερα για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων, καθώς η 19χρονη στην κατάθεση της ανέφερε πως την εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών.

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ. με έβαζε να κάνω και ο Ντ., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός» είπε στην κατάθεση της η 19χρονη συμπληρώνοντας ότι και αυτά τα περιστατικά δεν τα είχε αναφέρει σε κανέναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές δεν θεωρούν τυχαίο το γεγονός της σωματεμπορίας της κοπέλας από δυο διαδοχικά συντρόφους της και αναζητούν σημείο σύνδεσης μεταξύ των δυο ανδρών. Σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση ύπαρξης κυκλώματος trafficking και η αποκάλυψη του, καθώς θεωρούν ότι οι δυο άνδρες είναι «συγκοινωνούντα δοχεία».

«Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί» δήλωσε μιλώντας στο MEGA η δικηγόρος της 19χρονης, υπογραμμίζοντας μια άλλη πτυχή της υπόθεσης.

«Όσο περνούν οι μέρες, βγαίνει στην επιφάνεια ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε κανένα φόβο ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με την υπηρεσία του. Αυτό σημαίνει ότι ένιωθε ότι η υπηρεσία του τον στηρίζει, ότι δεν κινδυνεύει από κάποιον έλεγχο (…) Όταν ένας αστυνομικός συμπεριφέρεται ως προαγωγός με το όνομά του, την ιδιότητά του, με αυτό τον τρόπο που βλέπουμε από τα βίντεο μέσα από τα δικά του Social Media, υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία του, για το γεγονός ότι ένας δικός της υπάλληλος συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο» συμπλήρωσε η κ. Λεγάκη.

Υπάρχουν και άλλα θύματα

Εκτός από τα πέντε γυναικεία ονόματα, τα οποία αποκάλυψε στις Αρχές η 19χρονη, και ανήκουν σε κορίτσια που περνούσαν από το σπίτι της Ηλιούπολης για κάποιες ώρες, ήρθε στο φως νέα καταγγελία από την πρώην σύζυγο του 39χρονου αστυνομικού.

«Στο σπίτι ερχόταν σε διάφορες ώρες και υπόλοιπες κοπέλες τα προφίλ των οποίων είναι στο site ,η Ν., η Τ., η Α., η Τζ. η Λ. όπως είναι μάλλον τα ψευδώνυμά τους» είχε πει στην κατάθεση της η 19χρονη, δίνοντας με τον τρόπο την ώθηση και στην μητέρα του παιδιού του αστυνομικού να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για όσα πέρασε.

«Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια.

Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπο καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του» ανέφερε η δικηγόρος της Ελισάβετ Τσέρτου, που έχει ήδη προχωρήσει στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας της 9χρονης κόρης τους.

Οι ενδείξεις για ύπαρξη κυκλώματος

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον τρεις ηλεκτρονικές σελίδες στις οποίες υπήρχαν προφίλ γυναικών με φωτογραφίες τους, δίχως να φαίνονται τα πρόσωπα τους, ενώ είχαν αναρτηθεί και κινητά τηλέφωνα, προκειμένου να κλείνονται τα ραντεβού με τους πελάτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βασική ιστοσελίδα που φέρεται να διαχειριζόταν ο 39χρονος αστυνομικός και ακόμη ένα πρόσωπο έχει κατέβει, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε άλλες σελίδες παρόμοιου περιεχομένου, σημαντικό υλικό που επιβεβαιώνει ισχυρισμούς της 19χρονης κοπέλας. Μάλιστα, σε μία ιστοσελίδα εντοπίστηκε βίντεο όπου εμφανίζεται κορίτσι που μοιάζει στην 19χρονη να κάθεται πάνω σε μια μοτοσικλέτα, η οποία έπειτα από έρευνα αποδείχθηκε ότι ήταν ιδιοκτησίας του κατηγορουμένου αστυνομικού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ