Πύργος: Κρατούμενος με κορονοϊό το έσκασε με ταξί και τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα


Δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας για την ύπαρξη αλλοδαπού κρατούμενου με κορονοϊό στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας και σήμανε νέος συναγερμός όταν ο κρατούμενος απέδρασε

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ της Πέμπτης σήμανε συναγερμός στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας αφού διαπιστώθηκε πως ο υπήκοος Πακιστάν που είχε συλληφθεί μαζί με άλλους δέκα αλλοδαπούς την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή της Ξυλοκέρας, δεν βρισκόταν στο κρατητήριο και το είχε σκάσει πιθανώς από το παράθυρο.

Αμέσως, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αφού σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com ο άνδρας επιβιβάστηκε σε ταξί το οποίο τον μετέφερε στην Ξυλοκέρα γι’ αυτό και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Γρήγορα, όλη η περιοχή της Ξυλοκέρας γέμισε αστυνομικούς οι οποίοι «χτένισαν» σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Τελικά, λίγο πριν τις 22.00 οι Αρχές εντόπισαν τον αλλοδαπό κοντά στο γήπεδο της Ξυλοκέρας, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν εκ νέου, οδηγώντας τον στο τμήμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ