Βιτάλη: Λαμπερή οικοδέσποινα στο «Σπίτι με το MEGA»

Η ερμηνεύτρια, μια από τις μεγαλύτερες φωνές της ελληνικής μουσικής, με επιτυχίες που έχουν στιγματίσει το λαϊκό αλλά και το ροκ τραγούδι κάλεσε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φίλους της, σπουδαίους τραγουδιστές και μουσικούς και οργάνωσε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.

Οι χρήστες των social media έδειξαν από το πρώτο λεπτό την αγάπη τους προς την Ελένη Βιτάλη και κατέκλυσαν το Τwitter με μηνύματα θαυμασμού για την φωνή της αλλά και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει. Η Βιτάλη και η όμορφη παρέα της έφεραν το #spitimetomega στην κορυφή των ελληνικών trends στο Twitter.

Γιώτα Νέγκα, Γιάννης Κότσιρας, Τάσος Σούκας, Ηρώ Σαΐα και Ιεροκλής Μιχαηλίδης, δέχτηκαν την πρόσκληση και όλοι μαζί θυμήθηκαν μεγάλες στιγμές από την δισκογραφία της Ελένη Βιτάλη αλλά και δικές τους επιτυχίες. Συγκινητικά λόγια από όλους για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού και κυρίως από τους σπουδαίους συνθέτης Σταμάτη Σπανουδάκη και Σταύρο Ξαρχάκο. Όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν, αυτό που ξέρουν όλοι οι Έλληνες, ότι η Ελένη Βιτάλη εκτός από σπουδαία ερμηνεύτρια είναι και ένας άνθρωπος με ήθος που όλα αυτά τα χρόνια έχει υπηρετήσει την ελληνική μουσική με πάθος.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλάει για την σπουδαία Ελένη Βιτάλη και ερμηνεύει το «Άτακτη» του Μάρκου Βαμβακάρη. «Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο αλλά η Ελένη Βιτάλη είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια και μεγάλη ερμηνεύτρια. Γιατί υπάρχουν δύο εκδοχές του σπουδαίου τραγουδιστή. Η μία είναι οι φωνητικές δυνατότητες και το ηχόχρωμα και το άλλο είναι το ερμηνευτικό κομμάτι που είναι η εσωτερική προσέγγιση των τραγουδιών. Και τεράστια γκάμα. Αυτό νομίζω ότι είναι η Ελένη Βιτάλη ως τραγουδίστρια, μεγάλη. Ορισμένους ανθρώπους η φύση του έχει προικίσιε με κάτι εσωτερικό. Η βαθύτερη επικοινωνία που έχει με τα πράγματα και ψυχικά και πνευματικά η Ελένη είναι η μεγάλη της ιδιαιατερότητα και η ταυτότητά της» ανέφερε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο ηθοποιός στη συνέχεια είπε την «Άτακτη» του Μάρκου Βαμβακάρη και προλόγισε την ερμηνεία της Βιτάλη στο «Μακριά μου να φύγεις» του Πάνου Γαβαλά και του Κώστα Βίρβου.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here