Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα 19/07


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα 19/07

Τα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο, οι περιοχές της επικράτειας που είναι κοντά στο να ακολουθήσουν στο «σιωπητήριο» το «νησί των ανέμων» αλλά και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για την ενίσχυση της επιχείρησης εμβολιασμού κατά του κορονοϊού κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα 19/07.

Στα πρωτοσέλιδα και η δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο και η ομολογία του φίλου της με τον οποίο είχε πάει διακοπές που αναζωπύρωσε τη συζήτηση περί γυναικοκτονιών στην Ελλάδα.

Στις πρώτες σελίδες και οι τεράστιες καταστροφές στη Γερμανία και το Βέλγιο από τις βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες αλλά και ο πολιτικός σάλος από τα γέλια του διαδόχου της Μέρκελ όταν επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα και τα σενάρια για τις ανακοινώσεις που θα κάνει από εκεί.

«Χτυπήματα», τέλος, και για θέματα όπως οι συντάξεις, τα νέα κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικού ΙΧ αλλά και ο θάνατος της Φιλιώς Πυργάκη της μεγάλης κυρίας του δημοτικού τραγουδιού.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα 19/07

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ