Ηλιούπολη: Έρχεται και τρίτη μαρτυρία γυναίκας για τον αστυνομικό-προαγωγό


Στην ανακρίτρια ετοιμάζεται να μιλήσει και μια τρίτη γυναίκα για τον Δημήτρη Μπουγιούκο, τον αστυνομικό που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη

Ανοίγουν τα στόματα για τον 39χρονο αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη με μια τρίτη γυναίκα να ετοιμάζεται να μιλήσει για τα έργα και τις ημέρες του.

Κατά πληροφορίες η γυναίκα αυτή ετοιμάζεται να μιλήσει στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με σκοπό να συνδράμει και εκείνη στο έργο των αρχών και την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τη δικαστική λειτουργό αναμένεται να ενημερώσει σχετικά η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, η οποία υπό τον θεσμικό της ρόλο θα θέσει υπόψη της ανακρίτριας τα στοιχεία της τρίτης γυναίκας η οποία έχει αποφασίσει, όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, για τη δική της ιστορία.

Οι τρεις γυναίκες αναμένεται να περάσουν την πόρτα της ανακρίτριας υπό απόλυτη μυστικότητα και με πλήρη προστασία των προσωπικών τους δεδομένων ώστε να αποφευχθεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους και η ενδεχόμενη επαναθυματοποίησή τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την 19χρονη που έζησε τη φρίκη στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού, την πρώην σύζυγό του, η οποία δια της πληρεξούσιας δικηγόρου του έχει δηλώσει ότι αποτέλεσε «το πρώτο θύμα» και την 25χρονη γυναίκα η οποία δηλώνει ότι βρίσκεται στη διάθεση των αρχών.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μετά την κατάθεση και των τριών γυναικών η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση να καλέσει για συμπληρωματική απολογία τον 39χρονο αστυνομικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ