Δολοφονία στην Φολέγανδρο: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Γαρυφαλλιά – Ανήμερα της γιορτής της


Σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 26χρονη Γαρυφαλλιά Ψαράκου που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στο νησί της Φολέγανδρου την Παρασκευή

Ο 30χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του τα ξημερώματα της Κυριακής (18/7).

Η άτυχη κοπέλα ήταν φαρμακοποιός και καταγόταν από το Βέλο Κορινθίας, ενώ ο δράστης είχε καταγωγή από το γειτονικό Βραχάτι.

Με τον 30χρονο η 26χρονη ήταν μαζί τους τελευταίους έξι μήνες και πήγαν στη Φολέγανδρο για διακοπές.

Μετά από καβγά ο 30χρονος ακινητοποίησε το ΙΧ σε βράχια και μόλις η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο την έσπρωξε στον γκρεμό και πνίγηκε στη θάλασσα.

H Γαρυφαλλιά ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα

Ζωντανή ήταν η 26χρονη Γαρυφαλλιά όταν έπεσε στη θάλασσα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομή.

Συγκεκριμένα, ο θάνατος της 26χρονος Γαρυφαλλιάς που εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή στην Φολέγανδρο, προήλθε από πνιγμό, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής.

Από την πρώτη στιγμή, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δε δίστασε να καταφύγει σε κλισέ δικαιολογίες και φυσικά να ρίξει το φταίξιμο στο θύμα του.

Αν και, όπως φάνηκε από την ιατροδικαστική εξέταση η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα, ο νεαρός αρχικά βούτηξε στη θάλασσα και ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να δει αν έχει τις αισθήσεις της.

Όταν κατάλαβε ότι δεν ανταποκρίνεται, έφυγε από το σημείο και περιφερόταν σε διάφορα σημεία του νησιού για σχεδόν 28 ώρες.

Το Σάββατο, η σορός της Γαρυφαλλιάς βρέθηκε, ενώ ο 30χρονος παρέμενε άφαντος. Τελικά, τα βήματά του τον οδήγησαν πίσω στο σημείο του εγκλήματος, εκεί όπου τον βρήκαν οι αστυνομικοί.

Με πληροφορίες από: egnomi.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ