Διαγωνισμός SEAJETS: Κερδίστε 1 διπλό εισιτήριο + ΙΧ μετ’ επιστροφής με τον πρωταθλητή των Κυκλάδων


Την ευκαιρία για ένα ταξίδι δωρεάν προς τον αγαπημένο τους προορισμό στις Κυκλάδες θα έχουν δύο μεγάλοι τυχεροί που θα κερδίσουν στον διαγωνισμό της SEAJETS, που «τρέχει» μέσω του προφίλ του Newsbomb.gr στο Instagram

Σέριφος, Σίφνος ή Μήλος; Όποιο από τα τρία αγαπημένα κυκλαδίτικα νησιά κι αν επιλέξετε, η SEAJETS σας κάνει τώρα δώρο τα εισιτήρια! Μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό του Newsbomb.gr μπορείτε να διεκδικήσετε ένα διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής, μαζί με το εισιτήριο για το ΙΧ σας, προς έναν από αυτούς τους προορισμούς, για τους οποίους ταξιδεύει ο πρωταθλητής των Κυκλάδων, το ταχύπλοο οχηματαγωγό Champion Jet 2.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι πολύ απλή. Αρκεί να κάνετε follow στο προφίλ του Newsbomb.gr και της SEAJETS στο Instagram. Μετά θα πρέπει να κάνετε like στο post του διαγωνισμού και σε comment να κάνετε mention δύο φίλους σας – που μπορούν κι αυτοί με τη σειρά τους να πάρουν μέρος στον ίδιο διαγωνισμό, καθώς τελικά θα αναδειχθούν δύο μεγάλοι νικητές που θα ταξιδέψουν στο νησί που θα διαλέξουν, εντελώς δωρεάν, με το δώρο της SEAJETS!

Ταξιδεύοντας με τον πρωταθλητή Champion Jet 2

Το οχηματαγωγό ταχύπλοο Champion Jet 2 της SEAJETS θεωρείται ο πρωταθλητής των Κυκλάδων, καθώς με δύο αναχωρήσεις ημερησίως από τον Πειραιά, κάθε μέρα για όλη τη σεζόν, φτάνει σε Σέριφο, Σίφνο και Μήλο σε χρόνους – ρεκόρ:

  • Στη Σέριφο φτάνει σε 2 ώρες και 5 λεπτά
  • Στη Σίφνο φτάνει σε 2 ώρες και 30 λεπτά
  • Στη Μήλο φτάνει σε 3 ώρες και 20 λεπτά.

Ούτως ή άλλως, το ταξίδι με ένα τέτοιο πλοίο προσφέρει πολυτέλεια σε όλους τους ταξιδιώτες του και μετατρέπει την εμπειρία σε highlight των διακοπών. Σκίζοντας με ασύγκριτη ταχύτητα τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, φτάνουν σε χρόνο… «dt» στον προορισμό τους, γεμάτοι κέφι και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η SEAJETS διαθέτει αυτή τη στιγμή τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων στον κόσμο, συνδέοντας συνολικά 38 λιμάνια με τον Πειραιά, τη Ραφήνα, το Λαύριο, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.

Από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου, ο διαγωνισμός θα βρίσκεται «στον αέρα» μέσω του Instagram: Με ένα απλό follow στα δύο προφίλ, του Newsbomb.gr και της SEAJETS, ένα like στο αντίστοιχο post και δύο mentions σε φίλους σας, μπορείτε να είστε εσείς ένας από τους δύο μεγάλους τυχερούς του διαγωνισμού που θα ταξιδέψει μετ’ επιστροφής προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, μαζί με ένα ακόμη άτομο και το ΙΧ τους, εντελώς δωρεάν!

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ