Κύπρος: Ηχηρό μήνυμα από τον ΥΕΘΑ, Νίκο Παναγιωτόπουλο, και τον ΑΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο


Την ώρα που η Τουρκία και το ψευδοκράτος κορυφώνουν τις προκλήσεις με την παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα Κατεχόμενα και με τις μονομερής ενέργειες στα Βαρώσια, η ελληνική πλευρά στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της Κύπρου με την παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο νησί.

Με κάθε επισημότητα, τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, όσο και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, θα πραγματοποιήσουν διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο έτσι ώστε να δώσουν το «παρών» στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 47 χρόνια από την τουρκική εισβολή.

Τόσο ο κ. Παναγιωτόπουλος όσο και ο στρατηγός Φλώρος, θα δώσουν το «παρών» σε μια σειρά εκδηλώσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, παρουσία του Πρόεδρου της Κυπριακής της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και το Μνημόσυνο στην μνήμη Πεσόντων στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα.

Να σημειωθεί πως ο Κύπριος υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Χαραλάμπος Πετρίδης, ήταν αυτός που απέστειλε την πρόσκληση στον Έλληνα ομόλογό του. Όπως ήταν φυσικό η πρόσκληση έγινε αποδεκτή κι η παρουσία τόσο του υπουργού όσο και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, αυτό το διήμερο στη μαρτυρική Μεγαλόνησο στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα αλλά και το ψευδοκράτος, που ετοιμάζονται να επιδοθούν σε μπαράζ προκλήσεων για τη συμπλήρωση 47 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ