Γκέλυ Μαυροπούλου: Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών διαχειρίζεται το θέμα της κηδείας της


Γκέλυ Μαυροπούλου: “Η Γκέλυ Μαυροπούλου πέθανε μόνη της.” Η Γκέλυ Μαυροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, μόνη, χωρίς αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό της, όπως υπογράμμισε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”. Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΗ «χάθηκε η Γκέλυ Μαυροπούλου, μια πολύ σπουδαία ηθοποιός. Η Γκέλυ πέθανε μόνη της και χθες είχαμε το πώς θα γίνει αυτή η κηδεία που δεν υπάρχει κανείς συγγενής. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολα πράγματα που πρέπει να διαχειριστούμε σαν σωματείο. Η Γκέλυ Μαυροπούλου ήταν και προσωπική μου φίλη πολλά χρόνια. Ένας αξιόλογος άνθρωπος, ένα σπάνιο πλάσμα. Δυστυχώς, όμως, δεν είχε συγγενείς. Κανέναν».

Η Γκέλυ Μαυροπούλου ζούσε μόνη με το σκυλάκι της

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου είχε σημειώσει «δεν χτυπάει ποτέ το τηλέφωνο. Ποτέ όμως. Ούτε από συγγενείς ούτε από φίλους. Όμως δεν νιώθω μόνη γιατί έχω το σκυλάκι μου. Αυτό με παρηγορεί, αυτό μου δίνει δύναμη να ζω».

Η περιπέτεια της Γκέλυς Μαυροπούλου στο νοσοκομείο

Τον περασμένο Νοέμβριο, μάλιστα, είχε μια πτώση μέσα στο διαμέρισμά της και βρέθηκε στο νοσοκομείο, με το ΕΚΑΒ να ψάχνει για κάποιον δικό της συγγενή ώστε να γίνει εισαγωγή, μάταια, όμως. Χτυπημένη και ανήμπορη να κουνηθεί, βρισκόταν για μερικά εικοσιτετράωρα σκεπασμένη με μια κουβέρτα, περιμένοντας υπομονετικά στο νοσοκομείο να την περιθάλψουν και όταν οι γιατροί της επέτρεψαν να πάρει εξιτήριο, οι γείτονες ήταν εκείνοι που τη φρόντιζαν, μέχρι να βρεθεί κάποια οικιακή βοηθός να την περιθάλψει.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ