Κίνηση ματ: Πώς να καλύψεις τα λευκά στο λεπτό, χωρίς βαφή (vid)


Κι έρχεται κάποια στιγμή εκείνη η σκοτεινή συγκυρία που τα μαλλιά σου φωτίζονται από τις λευκές τρίχες περισσότερο από το φως του ήλιου. Δυσάρεστο και καθόλου ανακουφιστικό για το μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα θα αναγκαστείς να βάφεις τα μαλλιά σου ανά 15 με 25 μέρες.

Κουραστικό, όπως και να το δεις. Από την άλλη, δεν επιθυμείς να μείνεις με γκρι μαλλιά. Θέλεις να διατηρήσεις το όποιο χρώμα έχεις επιλέξει και μάλιστα θα προτιμούσες εάν αυτό γινόταν άμεσα και εύκολα. Χωρίς ιδαίτερο κόπο. Η μηνιαία βαφή στη ρίζα έχει μια διαδικασία. Και απαιτεί χρόνο, τουλάχιστον 45 λεπτά της ώρας.

Δεν έχεις πάντα τη δυαντότητα να αφιερώσεις τόση ώρα. Κάποιες φορές βιάζεσαι αλλά παράλληλα θέλεις να εξαφανίσεις και ως δια μαγείας τη «λευκή ρίζα» των μαλλιών σου -χωρίς να φορέσεις μαντήλι ή καπέλο.

Τα σπρέι που «μακιγιάρουν» τα λευκά, είναι η ιδανική λύση. Με ένα «φσιτ» έχεις την κάλυψει που ονειρεύεσαι, στο λεπτό. Τσακ μπαμ. Διαρκεί περίπου 24 ώρες και μοιάζει με τη λύση που έχεις στο τσεπάκι.

Δείτε το βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται κάποια προϊόντα και θα πάρετε ιδέες:



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ