Το ταξίδι με τον πρωταθλητή του Αιγαίου: Στα νησιά που αγαπάμε με χρόνους – ρεκόρ!


Ονειρευόμαστε τη στιγμή που ξεκινούν οι διακοπές μας εδώ και πολύ καιρό. Για τους περισσότερους από εμάς, αυτή η πολυπόθητη έναρξη ταυτίζεται με τη στιγμή που φτάνουμε στον προορισμό μας.

Για κάποιους άλλους, βέβαια, από τη στιγμή που επιβιβάζονται στο πλοίο. Διότι όταν επιλέγουμε το καλύτερο μέσο για το ταξίδι μας, τότε οι διακοπές μας ξεκινούν με την επιβίβαση!

Σέριφος, Σίφνος και Μήλος, τρία από τα πιο δημοφιλή, αλλά και πιο κοντινά νησιά των Κυκλάδων. Οι αμμώδεις παραλίες της Σερίφου και η γαλήνη που αποπνέει το νησί, η πανέμορφη Χώρα της Σίφνου, το Κάστρο, τα εργαστήρια με τα πήλινα και φυσικά η πεντανόστιμη κουζίνα, το ηφαιστειακό νησί της Μήλου που τελευταία κερδίζει όλο και περισσότερη προβολή από τα μεγαλύτερα τουριστικά περιοδικά και ιστοσελίδες παγκοσμίως, είναι τρεις προορισμοί που αξίζουν την προσοχή μας -αρκεί και το ταξίδι μας προς εκεί να είναι ευχάριστο, σύντομο και φυσικά, ασφαλές. Ακριβώς αυτές τις τρεις προϋποθέσεις μας διασφαλίζει ο πρωταθλητής του Αιγαίου, το ταχύπλοο Champion Jet 2 από την SEAJETS.

Δύο καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο

Το Champion Jet 2 της SEAJETS είναι το ταχύπλοο οχηματαγωγό που χαρακτηρίζεται «πρωταθλητής» για δύο κύριους λόγους. Πρώτον, διότι μας διασφαλίζει ότι θα φτάσουμε στον προορισμό μας στον συντομότερο χρόνο -ή καλύτερα, σε χρόνο-ρεκόρ, όπως αρμόζει στους πρωταθλητές και για την ακρίβεια, σε μόλις 2 ώρες και 5 λεπτά από Πειραιά για Σέριφο, σε 2 ώρες και 30 λεπτά για Σίφνο και σε 3 ώρες και 20 λεπτά συνολικά για Μήλο. Μάλιστα, το πλοίο αναχωρεί καθημερινά από Πειραιά δύο φορές την ημέρα, ώστε να επιλέξουμε το δρομολόγιο που μας ταιριάζει και να μην χάσουμε στιγμή από τις διακοπές μας!

Δεύτερον, το Champion Jet 2 είναι ένα πολυτελές πλοίο, στο οποίο θα επιβιβαστούμε με το αυτοκίνητό μας και θα απολαύσουμε το ταξίδι μας στα πολυτελή σαλόνια του. Μέχρι να πιούμε τον καφέ μας και να φάμε κάτι, θα έχει φτάσει η ώρα της αποβίβασης στον προορισμό μας, ολοκληρώνοντας ένα από τα πιο άνετα και ξεκούραστα ταξίδια που έχουμε κάνει ποτέ.

Υπάρχουν όμως επιπλέον λόγοι για να επιλέξουμε τον «πρωταθλητή» για το ταξίδι των διακοπών μας στα νησιά, με κυριότερο τις ειδικές οικονομικές προσφορές που παρέχει η SEAJETS στους πελάτες της και συγκεκριμένα τα εξής:

  • Early Βooking με 25% έκπτωση (ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων)
  • Έκπτωση τριτέκνων στο 20%
  • Έκπτωση μόνιμων κατοίκων 20% (θα παρέχεται με την επίδειξη βεβαίωσης από τον Δήμο ή άλλου παραστατικού)
  • Small cars.

Η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως

Ένας πρωταθλητής των θαλασσών μας, όπως το Champion Jet 2, δεν θα μπορούσε παρά να είναι μέλος ενός ολόκληρου στόλου πρωταθλητών, όπως αυτόν που έχει δημιουργήσει η SEAJETS. Πρόκειται μάλιστα για την εταιρεία που «σπάει» τα ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων στον κόσμο. Συνολικά τα πλοία της SEAJETS εξυπηρετούν 38 διαφορετικά λιμάνια και εκτελούν περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και από την Κρήτη, προς τα νησιά των Κυκλάδων, των Σποράδων, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.

Με λίγα λόγια, είναι η εταιρεία που εμπιστεύονται οι ταξιδιώτες διότι γνωρίζουν πως πρόκειται να απολαύσουν ένα ταξίδι προς τα νησιά, με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνοντας στον προορισμό τους πιο γρήγορα από ποτέ, σαν πραγματικοί πρωταθλητές!

Το σίγουρο είναι πως το Champion Jet 2 με δύο καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, υπόσχεται να μας δείξει και φέτος το καλοκαίρι πώς ταξιδεύουν οι πρωταθλητές προς τα ελληνικά νησιά: Είναι το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή, με χωρητικότητα 1.100 επιβατών και 180 οχημάτων και είναι η εγγύηση ότι οι διακοπές μας ξεκινούν από την επιβίβαση κιόλας!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.gr
  • 210 7107710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ