Τόλης Βοσκόπουλος: Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου για την κηδεία του μεγάλου τραγουδιστή


Σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Σήμερα το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η κηδεία του μεγάλου μας τραγουδιστή θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο και με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

H σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ζήτησε από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιες υγείας εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!» έγραψε η Άντζελα Γκερέκου.

Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο !!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστουμε θερμά για όλα!!??

Posted by Άντζελα Γκερέκου/Angela Gerekou on Tuesday, July 20, 2021

Ο αποχαιρετισμός της Μαρίας Βοσκόπουλου στον πατέρα της

Μεγάλος είναι ο πόνος της συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελας Γκερέκου, και της κόρης τους, Μαρίας, από τον θάνατό του το πρωί της Δευτέρας και μάλιστα λίγες ημέρες πριν να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Τόσο η κυρία Γκερέκου όσο και η Μαρία Βοσκόπουλου χρησιμοποίησαν λίγες λέξεις για να εκφράσουν τη λύπη τους για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.

Η Άντζελα Γκερέκου σε ανάρτησή της στο Facebook αρκέστηκε στο να εκφράσει το ευχαριστώ της προς όλους όσοι την υποστήριξαν.

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, από την πλευρά της αποχαιρέτησε τον πατέρα της με μια φωτογραφία τους από όταν εκείνη ήταν μικρό κορίτσι.

Στη λεζάντα, μάλιστα, έγραψε μόνος τρεις λέξεις: Σε αγαπώ πολύ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ