Παγκράτι: Σκότωσε τον συζυγό της και το παρουσίασε σαν ατύχημα


Συνελήφθη, 74χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 82χρονου συζύγου της, στο Παγκράτι.

Συνελήφθη την Τρίτη 20 Ιουλίου, με ένταλμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 74χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 82χρονου συζύγου της.

Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου είχε εντοπιστεί στις 21 Νοεμβρίου 2020, μέσα σε διαμέρισμα, στο Παγκράτι, όπου διέμενε με την κατηγορούμενη. Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 82χρονου προκλήθηκε από στραγγαλισμό.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι η 74χρονη η οποία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήταν η δράστιδα της ανθρωποκτονίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη με ένταλμα την 20-7-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 74χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 82χρονου ημεδαπού.

Η σορός του 82χρονου βρέθηκε, απογευματινές ώρες της 21-11-2020, εντός του διαμερίσματος στο Παγκράτι, που διέμενε με την 74χρονη.

Από την διενεργηθείσα νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 82χρονου επήλθε συνεπεία στραγγαλισμού.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δράστιδα της ανωτέρω πράξης είναι 74χρονη ημεδαπή, συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκριση. Σε βάρος της 74χρονης εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ