Γιάννης Λιγνάδης: Ζητά από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή του ζωή

Γιάννης Λιγνάδης: Ο Γιάννης Λιγνάδης, αδερφός του σκηνοθέτη και ηθοποιού, αναφέρεται στην πολύκροτη υπόθεση. Ο Γιάννης Λιγνάδης μίλησε για τη σύλληψη και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο αδερφός του, Δημήτρης Λιγνάδης, λέγοντας πως «όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή».

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Λιγνάδης δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη.

Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές -που λένε- ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή.

Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα. Είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη».

Ζητά σεβασμό για τη μητέρα και την οικογένειά του

Να σεβαστούν την προσωπική και ιδιωτική ζωή του και να μην ενοχλούν την κατάκοιτη μητέρα και την ανήλικη κόρη του ζητά από τα ΜΜΕ ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η έκκληση του Γιάννη Λιγνάδη, ο οποίος επίσης είχε βρεθεί στην επικαιρότητα εξαιτίας του διορισμού του στο Εθνικό Θέατρο, έρχεται λίγη ώρα πριν ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανιστεί στον ανακριτή για να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Στη δήλωσή του ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρει: «Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδελφού μου Δημήτρη Λιγνάδη και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία, ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου, την οικία της κατάκοιτης μητέρας μου, με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου) και με άλλες φορτικές ενέργειες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here