«Ραγίζει» καρδιές η Άντζελα Γκερέκου: Με ποιο τραγούδι είπε «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο


Αμέσως μετά την κηδεία του Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού, η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τον άνδρα της ζωής της με ένα τραγούδι.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Άντζελα Γκερέκου με το τραγούδι «Κι εσύ θα φύγεις», έγραψε «…Ένα ρολόι σταματημένο, ένα καράβι ναυαγισμένο, ένα σπουργίτι κυνηγημένο, απ’ το χιονιά….26/7/1940 – 19/7/2021».

Την ανάρτησή της συνόδευσε με έξι ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Αθάνατος»: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τραγουδιστή

Συγγενείς και φίλοι είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου, το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, δύο μέρες νωρίτερα, σε ηλικία 81 ετών.

Η κηδεία του μεγάλου μας τραγουδιστή τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο και με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, είχε ζητήσει από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιες υγείας εξαιτίας του κορoνοϊού.

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και η κόρη τους, Μαρία, έφτασαν από τους πρώτους στο παρεκκλήσι του Α’ Νεκροταφείου και χειροκροτήθηκαν από όσους βρίσκονταν εκεί. Η κόρη του Μαρία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, πάντα βρισκόμενη κοντά στην μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ